Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Besıktaslılara ozel ılgınc dugun davetıyesı

KICKIC

🌱Yeni Üye🌱

ARKADASLAR TASARIM BIZZAT KENDIME AITTIR.HERHANGI BIYERDEN ALINTI DEGILDIR.LUTFEN SIZDE SADECE KENDI TASARIMLARINIZI PAYLASIN VEYA KULLANIN.

Benzer konular

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
ARKADASLAR TASARIM BIZZAT KENDIME AITTIR.HERHANGI BIYERDEN ALINTI DEGILDIR.LUTFEN SIZDE SADECE KENDI TASARIMLARINIZI PAYLASIN VEYA KULLANIN.

tasarımınız çok ilginç gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.değişik bir tarz bu kadar fanatik bir davetiye görmedim.Burdaki arkadaşlarımızın çoğu zaten kendi tasarımlarını paylaşmakta neden böyle tepki verdiniz anlayamadım :(

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
evet gerçekten ilginç ve güzel bir çalışma olmuş. bir beşiktaşlı olarak gurur duydum:D yalnız söylemek istediğim birşey var forum içerisinde büyük harflerle yazmak yasaktır(bağırma anlamında olduğu için) forum kurallarında böyle bir madde vardı. emeğine sağlık

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆

böyle bir kural yok arkadaşım burada herkes farklı yerlerden gördüğü, beğendiği tasarımları alıntı olduğunu belirterek paylaşabilir bu tepki neden anlamadım?

çalışma hoş olmuş emeğine sağlık.

KICKIC

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar.
dugun davetıyemı BESIKTAS kulubunede gonderdım.yonetım kurulu adı altında tebrık telgrafı gonderdıler.:smile:cok onure ettıler benı tabı.
arkadaslar ayrıca kımseye sert tepkı gosterdıgım de yok.kımse kırılmasın.
demek ıstedıgım bızler tasarımcı cızımcı olarak baskalarının tasarladıgını kendımız yapmıs gıbı gostermeyelım.unutmayalımkı en kotu tasarım bıle baskalarının tasarımını almaktan ıyıdır.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Gri zemin üzerine gri yazı beşiktaş ile alakasını anlayamadım ...

Beyaz zemin /Siyah yazı Siyah zemin / Beyaz yazı ?? Daha iyi olmazmıydı

KICKIC

🌱Yeni Üye🌱
orjınal kupa metal oldugundan metale en yakın renk grı dıye dusunmustum.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar.
dugun davetıyemı BESIKTAS kulubunede gonderdım.yonetım kurulu adı altında tebrık telgrafı gonderdıler.:smile:cok onure ettıler benı tabı.
arkadaslar ayrıca kımseye sert tepkı gosterdıgım de yok.kımse kırılmasın.
demek ıstedıgım bızler tasarımcı cızımcı olarak baskalarının tasarladıgını kendımız yapmıs gıbı gostermeyelım.unutmayalımkı en kotu tasarım bıle baskalarının tasarımını almaktan ıyıdır.

burada kimse zaten başkasının tasarımını kendi yapmış gibi gostermiyor garip olan da bu tepki zaten boyle bir şey mi gordunuz de bu tepkiyi veriyorsunuz? başkasına ait bir tasarımı yayaınlayan arkadaşlar da zaten kendi tasarımı oldugunu iddia etmiyor alıntı oldugunu belirtiyorlar biraz forumda dolaşırsanız bunu goreceksiniz zaten.