Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beyler Bayanlar ilk Kapak Tasarımım :) Sonsuz Aşk

GuMgUmOk

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar tekrar merhaba yine burdayım.Bulunma sebebim yine aynı ödev :) ödevin ikinci parçası olan kapak tasarımını gösteriyorum bakalaım beğenecekmisiniz.12 saattir ödevlerle uğraşıyorum. ama ben bu işi sevdim galiba :):rofl::rofl::rofl::rofl:Eksikliklerimi söylerseniz sevinirim.
bitmiscopyxc6.jpg

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ii gibi sanki biraz renk armonikasından yaralan ii olur gibii

GuMgUmOk

🌱Yeni Üye🌱
Fiyatsız kitap olmazki :)) kalsın o kalsın :) asilronk ne gibi bir değişiklik öneriyorsun .Kusura bakmayeniyim .

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Fiyatsız kitap tabiki olmaz ama öyle üzerinde sürekli fiyat yazmaz ki :D etiket olsa hadi neyse kitabı aldıktan sonra söker çıkartırsın.Fiyat görünmesin ayıp ayıp :D

talha192

🌱Yeni Üye🌱
Sonsuz Aşk yazısının fontunu bilen war mı ?

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kitabın arka yüzündeki sonsuz aşk yazan yerde renk uyum eksikliği gördüm be daha canlı renk armonisi kullanabilirsin

__________________________________________________________________________ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk kapak çalışman olarak fena durmuyo bence arkadaşa katılıyorum 35ytlyi kaldr bence hernekadar ödevde olsa basılı olmasada kitabın orjinalliğini batrmış şahsen üzernde bu yazılı olarak basılsa almam."Perhan Yeşilmen'in" olması gerekmiyomu benmi yanlış biliyorm.

ApoLLoN

🌱Yeni Üye🌱
bunun gibi bi calısmayı photoshop ta yapmayı istiyorum bununla ilgili bi konu varmı yardım alabilcegim forumda daha yeniyimde şimdiden teşşeküüler

baharrr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel görünüm hoş ama sanki eksik birşeyler var gibi mesela ön kapaktaki sonsuz aşk yazısıyla yaprakların kesiştiği nokta nedense gözüme biraz battı sanki ya yaprakların yada yazının yeri değişmeli, ayrıca bir öneri sonsuz aşk yazısını arka fonda photoshopta kuma yazılmış olarak gösterebilirsin,yada mektup sayfalarıda kullanabilirsin bir aşk kitabı,daha başka çalışmalarda görmek sanırım yardım etmek açısından biraz daha faydalı olabilir...

ßLooDy_ßaßy

🌱Yeni Üye🌱
evet sonsuz aşk yazısı az daha kesginleştirilebilir.
Ayrıca kitabın arkasında yazan yazı alısıldıkdısı.
Oraya kitabın ana fikrini vermeye çalısan kitabın içinde bulunan güzel bir bölümden yazılması kitabın konusunu doğru şekilde vererek ilgiyi arttırmasını sağlar.
Biraz romanların arka kapaklarını incelemen bunu için yeterlidir.
Bu arada cahillik mi oluyor yoksa hatamı oluyor affınıza sığınarak soruyorum
200727 yazıyo o nedir acaba

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
İlk çalışma olarak değerlendirirsek gayet iyi bi çalışma eline sağlık...

Yalnız, ön kapaktaki kitabın adı çok ortada yukarıda boş bi yer kalmış göze hoş gelmiyor "Sonsuz Aşk" yazısı ve tarihi falan komple biraz yukarı almanı tavsiye ederim.. Yansımasındaki "S" harfinin yarısınıda yok edersen fena olmaz ve bide yansıttığın yazıyla arasını açmamalısın yansımanın...

luciddreaming

🌱Yeni Üye🌱
bence kırmızı kalp her ıkı yerde de kıtabın agırlıgını bozmus. arka sayfadakı tanıtım metnının fontu fazla buyuk ve metın yerlestırme akıcı degıl. sırt kısım siyah olmasa kıtabın genel rengı ya da bır ton koyusu olsa daha ıyı dururdu belkı. yaprak ve zemını sız mı calıstınız yoksa monte mı:) bu arada fena olmamıs tebrık ederım:)

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemin monte edilmiş, siz sadece yazıları eklemişsin sanırım sırt ve arka kapaktaki yazı fontunu küçültürseniz daha hoş olur biraz büyük kalmış iyi çalışmalar

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş ama ben de fiyatın kaldırılmasından yanayım. ve ortadaki yazının başındada kalp olmasını tercih ederim..

Pioggia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma olarak iyi bi çalışma ama arka kapaktaki Sonsuz Aşk yazısından sonraki zemin önyüzdeki renkle aynı.ama yukarısı farklı bi renk tonu.iki renkli olmasını istiyorsan geçiş yap öyle keskin bırakma renkleri.ama bence ne yapıcaksan iki yüzede aynı şeyi uygula renk olarak.arkası geçişli ön yüzü tek renk olursa hoş olmaz sanki

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güsel olmuş arkadaşım ilk çalışman olmasına rağmen ellerine sağlık...

tasarımcı kul

🌱Yeni Üye🌱
ben de fiyat konusuna katılıyorum ben ce fazlaca buyuk olmus kapak ısmın den cok fıyat goze carpıyor bence onu kucuk bir bandrol gibi tasarla daha guzel duracaktır orjınal gibi olur bir de on kapaktaki isim ve tarih te buyuk olmus

Ahmtsng

🌱Yeni Üye🌱
fena değil

Bence arka fon ve ön fonda aynı resim kullanılmamalıydı.Kitap ismi dışındaki yazılarda fazla büyük olmuş bence.