Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bi afiş te benden

serkanhallac

🌱Yeni Üye🌱
bugün yaptığım bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dondurma dediğin iştah kabartır. Sanırım bu afişi gördükten sonra bu sene dondurma yiyemiyeceğim. Şöyle daha canlı br dondurma yokmuydu. Rengarenk bişey? Hem o siyah arka planda ne.Belki arka plana başka renk koysaydın müşteri işi bilmediği için (müşterinin duruma bağlı) kabul edebilirdi. Diğer bir husus yazı karakteri ve yazı karakterinde kullandığın stiller. hasın strokesi rengi dondurmanın yazı karakteri efekti son derece başarısız. zeminde kontaplaka benziyoyor. biraz daha özenmeniz dileği ile...

serkanhallac

🌱Yeni Üye🌱
Bu iştahını açtımı canım! müşterinin getirdiği fotoğraflar bu ve istediği tarz bu sonuçta müşteri işi serbest çalışmalrımda da yorumlarını beklerim...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben oradan bakıldığı zaman müneccim gibi mi duruyorum. Ben senin müşterinin getirdiği resmi ne bilebilirim. Ve müşterinin isteğini nereden bilebilirim. Hem canımlı cicimli konuşmalar için bu samimiyet nereden geliyor.eleştriyi kaldırayamayacaksan ekleme. Zaten sen kendin bunu beğenmişşin ve buraya eklemişşin anladığıma göre. kendi beğendiğini neden ekliyorsunda eleştiri bekliyorsun. Sezarın hakkını sezara vereceksin diye bir söz vardır. Başarısız bir çalışma olmuş bence ve hakkıda olumsuz bir eleştri...

Telve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum sen yukardaki yorumlara bakma.Bizim insanımız ancak abartmayı bilir başka bişey bilmez.Sade hoş bişey olmuş.Bi dondurmada zaten başka nasıl olabilirki :)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok ciddi bir çalışma olduğunu sanmıyorum. bu nedir yani el ilanımı broşürmü.
sadece bir görsel var. nerde bunun bilgileri.
firma adı, sanı, adresi, vs...
daha güzel bir dondurmada kullanılabilirdi.
üzerinde durulması gereken bi çalışma.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Telve Dostum sen yukardaki yorumlara bakma.Bizim insanımız ancak abartmayı bilir başka bişey bilmez.Sade hoş bişey olmuş.Bi dondurmada zaten başka nasıl olabilirki
size katılmıyorum hiçte iç açıcı değil...
eminecik çok ciddi bir çalışma olduğunu sanmıyorum. bu nedir yani el ilanımı broşürmü.
sadece bir görsel var. nerde bunun bilgileri.
firma adı, sanı, adresi, vs...
daha güzel bir dondurmada kullanılabilirdi.
üzerinde durulması gereken bi çalışma.
haklısın bende bi ciddiyet göremedim ayrıca hiç öyle dondurma yiyesimde gelmedi resmi görünce

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dondurmadan çok özgürlük heykelinin meşalesine benziyor

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dondurma dediğin iştah kabartır. Sanırım bu afişi gördükten sonra bu sene dondurma yiyemiyeceğim. Şöyle daha canlı br dondurma yokmuydu. Rengarenk bişey? Hem o siyah arka planda ne.Belki arka plana başka renk koysaydın müşteri işi bilmediği için (müşterinin duruma bağlı) kabul edebilirdi. Diğer bir husus yazı karakteri ve yazı karakterinde kullandığın stiller. hasın strokesi rengi dondurmanın yazı karakteri efekti son derece başarısız. zeminde kontaplaka benziyoyor. biraz daha özenmeniz dileği ile...

Ben oradan bakıldığı zaman müneccim gibi mi duruyorum. Ben senin müşterinin getirdiği resmi ne bilebilirim. Ve müşterinin isteğini nereden bilebilirim. Hem canımlı cicimli konuşmalar için bu samimiyet nereden geliyor.eleştriyi kaldırayamayacaksan ekleme. Zaten sen kendin bunu beğenmişşin ve buraya eklemişşin anladığıma göre. kendi beğendiğini neden ekliyorsunda eleştiri bekliyorsun. Sezarın hakkını sezara vereceksin diye bir söz vardır. Başarısız bir çalışma olmuş bence ve hakkıda olumsuz bir eleştri...

size katılmıyorum hiçte iç açıcı değil...

haklısın bende bi ciddiyet göremedim ayrıca hiç öyle dondurma yiyesimde gelmedi resmi görünce

dondurmadan çok özgürlük heykelinin meşalesine benziyor

Siz arkadaşlar yorum yaparken neye dikkat ediyorsunuz. Konu ekleyen üyenin avatarının altındaki mesaj sayısına ve üye olduğu tarihe baktınızmı. Özellikle de belirtmiş resim müşterinin isteğidir diye. Arkadaşımız kendine göre yapmış bir çalışma ve yayınlama, eleştiri alma cesaretini göstermiş. Dikkatinizi çekerim eleştiri demiş, hakaret ve kendinizi beğenin dememiş. Siz kendinize göre çalışmalarınızı yayınlayında bakalım sizler neler yapıyorsunuz. Lütfen biraz dikkat edelim arkadaşlar. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri başkasına yapmayın. Eşeltirmenin de belli bir kanunu kuralı olmalı bence. Saygılarımla.

dctr13x

🌱Yeni Üye🌱
müşteriyi yönledirmek kendi görüşlerini sunmak yok mu işin içinde. dümdüz bir afiş olmuş bence , farkedilmez,hikayesi duyulmaz
müşteri kendi de dondurmasının fotoğrafının altına metin kutusu açıp kendi adını yazabilirdi.
tasarım gücü kullanılamamış.....

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Siz arkadaşlar yorum yaparken neye dikkat ediyorsunuz. Konu ekleyen üyenin avatarının altındaki mesaj sayısına ve üye olduğu tarihe baktınızmı. Özellikle de belirtmiş resim müşterinin isteğidir diye. Arkadaşımız kendine göre yapmış bir çalışma ve yayınlama, eleştiri alma cesaretini göstermiş. Dikkatinizi çekerim eleştiri demiş, hakaret ve kendinizi beğenin dememiş. Siz kendinize göre çalışmalarınızı yayınlayında bakalım sizler neler yapıyorsunuz. Lütfen biraz dikkat edelim arkadaşlar. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri başkasına yapmayın. Eşeltirmenin de belli bir kanunu kuralı olmalı bence. Saygılarımla.
olduğu tarihe baktınızmı

Konuyu çarptırmanın ve ortamı germenin bi anlamı yok.Gereksiz yere provakatörlüğün bi anlamı yok. Hem ben ilk mesajda müşteri istediğidir diye belirtilmemiş daha dikkatli olmanızı rica ederim. Ayrıca cevap olsun diye bişeyler yazmanın anlamı yok.Birçokyayınladığım çalışma var ve birçok kere eleştiri aldım. Ama benim kimse sizin gibi bir kurtarıcı çıkıpta öyle yapmayın böle yapmayın diye ahkam kesmedi. Herkesin yorumunu saygıyla karşıladım.Dediklerini uyguladım.Daha güzel bir çalışma çıktı. Bendende size bir tavsiye: kimseyi araştırmadıktan sonra siz şusunuz siz busunuz deme. Sonuçta sen alt olursun. Saygılarımla diyemiyeceğim çünkü saygı duyulacak kelimeler kullanmamışsınız...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu bir afis mi ? afis niteligi tasımıyor el ilanı dicem ama bilgiler yok tarih, yer bilgileri nerede ? müsteriyi yönlendir bence daha özgün klasigin dısında biseyler yap emegine sağlık kolay gelsin

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmada bir albeni yok renkler güzel değil bizde müşteri ile çalışıyorus ama müşteriye abi - abla bu renk baskı kötü çıkar işler komple çöpe gider dedim mi bak o zaman neler yaparsın
ama yine de uğraşmıssın emeğine sağlık...

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız her ne kadar doğru olsada yorum tarzınız sert ve alaycı arkadaşlar ......
biraz daha soft olsa iyi olmaz mı?

eksikleri nazik bir dillede dile getirebilirsiniz .... grafiker biraz estetik olmalı ve bu estetiklik sadece çalışmalarına değil yaşamına, sözlerine, düşüncelerine ve YORUMLARINADA yansımalı diye düşünüyorum ..

arQuiteCto

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız her ne kadar doğru olsada yorum tarzınız sert ve alaycı arkadaşlar ......
biraz daha soft olsa iyi olmaz mı?

eksikleri nazik bir dillede dile getirebilirsiniz .... grafiker biraz estetik olmalı ve bu estetiklik sadece çalışmalarına değil yaşamına, sözlerine, düşüncelerine ve YORUMLARINADA yansımalı diye düşünüyorum ..

kesinlikle katılıyorum... bazıları eleştiri yapıyorum derken karşısındakini yerden yere vurdugunun farkında değil ya da eleştrininin nasıl yapılması gerektiğini eleştirmenin ne demek olduğunu bilmiyor... eleştri ne kadar olumsuz olursa olsun çalışma ne kadar kötü olursa olsun eleştirmeyi bilen bir kişilik sonunda olayı bağlamayı da bilir :) bence konu kilitlensin sonu hiç iyiye gitmiycek gibi geldi bana

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çok şık olmuş her kesime hitap etmesi gerekmiyor her çalışmanın...ne kadar fazla renk kullanılırsa çalışmada okadar karmaşık olur çok şık ve çok güzell.. yorumları okumadan önce resime baktığımda gerçekten canım dondurma çekti....ellerine sağlık arkadaş benim çok hoşuma gitti