Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bi veterinere yaptığım kartvizit

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Uploaded with ImageShack.us

yorumlarınızı eksik etmeyin bu ilk kartvizitim :)
buarada herşeyi bana aittir çizimde dahil buna :)

mlhcm.eiia

🌱Yeni Üye🌱
isim ve tellerin altındaki sarı zemin çok göze batıyor

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bnde çok düşündüm onu yaparken ama yapmayınca isimi ve numarası kayboluor dikkt çekmesi gerekdiğini düşündüm ama yorumunuz için tşkrler diktte alacağım :)

Muhammed yavuz

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama medosanart kardeşimin dediği gibi çok dikkat çekiyor sarısı

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumunuz için tşkrler dikkte alacağım :)

soneriax

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
grafik34.com
sarı tonunu biraz turuncuya cevirsen siyah yazıda biraz gri tonu olsa daha güzel durur bence ayrıca yazı karekterinde başka seçenekler denerdim ben olsam bu zemin kutusuna birebir teğet değmesin diye biraz küçük tutardım puntoyu yada sarı zeminlerin yüksekliğini arttırırdım.
cmyk---> 1 23 89 0 sarı 63 53 53 73 koyu gri

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Veterinerlerin ve petshopların kullandığı kartvizitlerin örneklerini incele. Ellerine sağlık ama kartvizit biraz basit ve amatörce olmuş. Vterinerlerin kullandığı kartvizitlerin çoğunda şeker tonları dediğimiz pembe ve yeşil kullanılır. Senin sarı tonun göz yorucu ve dikkat dağıtıcı. Ayrıca kartvizitte birebir hayvan sembolü belirtmemeni öneririm. Ben şimdiye kadar bu sektöre yaptığım kartvizitlerde köpek ve kedi patilerinin izlerini kullandım. Benden sana ufak bir tüyo olsun buda.

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınnızz için çok saolun gerçekten benim için çok önemli çünkü daha çok yeniyim :) emin olun hepsini değerlendireceğim..

merrlinn

🌱Yeni Üye🌱
sarı üstüne siyah yazı kartı tırmalarcasına ön plana çıksada kuşun arkasındaki sarı blok bu durumu yeterince yumuşatıyor. bence başarılı bir çalışma

styl_28

🌱Yeni Üye🌱
ksrbakma kardeşim ama biraz klasik olmuş üstelik çok sade görünüyor

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
emekli bir işe benziyor bu anlamda ellerine sağlık ama bitmemiş görünüyor sanki yapılacak, düzeltilecek bir seyler var gibi. Sorma ne olduğunu bilmiyorum. İkinci aşamada ise bu kartvizit sahibinin mekanını ve işini bir sekilde ucuz gösteriyor. Yani mesela bu veterinerinofisi ve adresi iyi bir yerde olabilir, ofisinin içi güzel döenmiş olabilir. Ama bunları görmedigimize ve bu kartvizite bakarak bunları tahmin etmeye kalkışırsam bana güvenilir bir yermiş gibi gelmiyor. Grafik tasarımcı olarak birazda işimizin sonuçlarına böyle bakmalıyız. Sadece vector cizimi vb harcanan emek özgün çalışma işleri kurtarmaz. Müşterinizin ihtiyacını ve kurumsal karakterini ve amaçlarını biraz da olsa düşünmek bilmek zorundayız.

E.Çimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kuş ve steteskop çok hoş olmuş ama arkadaşların dedikleri gibi sarı çok göze batıyor sanki.. Emeğine sağlık..

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarnz için gerçekten tşkrler çünkü bu meslekte daha çok yeniyim hepsini dikate alıorm saolun .)