Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunum aşamasında, başka logolarda vardı ama bunun üzerinde yoğunlaştık, birde usta gözler neler görecek, onu merak ettim. Değerli yorumlarınız için şimdiden tşk.
1 güzel... ama küp şeker yazısını içine aldığın figür bicanın çerçevesine daha yakın olsa hatta biraz değse.. hatta biraz içeri girse varolan kopukluk giderilecekmiş gibi... iyi çalışmalar
1 güzel... ama küp şeker yazısını içine aldığın figür bicanın çerçevesine daha yakın olsa hatta biraz değse.. hatta biraz içeri girse varolan kopukluk giderilecekmiş gibi... iyi çalışmalar
1 numaralı çalışmanız daha ferah görünüyor.ancak CROSSROADS arkadaşımızın dediği gibi küp şeker yazan bant çok kopuk duruyor.bence müşterinizi ikna edip ilk tasarladığınız şekilde,yani logonun üstünde durmasını sağlamalısınız.ellerinize sağlık.
ikiside güzel ama birincisi kullanım açısındada elveriş vektorel baskı ve matbaa konumunda daha işlenir konumda alt bölümü logoya yaklaştırma her açıdan olumlu olur ikna et bencede
O kurdelayı koymakla aslında yanılgıya yol açtım galiba, bencede logo üzerine binse daha iyi olur fakat kurdela her zaman olmayacak, değişik ürün uygulamalarında ürüne göre ya değişecek yada olmayacak. Sadece Bican logosu sabit.
Kimse değinmemiş ama yaprak neyin nesidir orada, özel bir anlamı var mıdır? Küp şeker firmasıyla pek ilgi kuramadım ben. Bunu gözardı edersek, kurdela olayına da katılarak birinci çalışma diyorum.
Aslına bakarsan bu fontu biraz deforme ederek oluşturdum, ama buna benzer fontları aşağıdaki sitede free font bölümündeki dafont.com, 1001fonts.com vb sitelerden bulabilirsin. AYrıca grafik tasarımla ilgili çok geniş bir kaynak burası.
Kimse değinmemiş ama yaprak neyin nesidir orada, özel bir anlamı var mıdır? Küp şeker firmasıyla pek ilgi kuramadım ben. Bunu gözardı edersek, kurdela olayına da katılarak birinci çalışma diyorum.
Yaprak konusununda; küp şeker neticede şeker pancarından üretiliyor ve onunda oldukça bol ve yeşil yaprakları var. Hakeza toz şekerde aynı şekilde, çay desek öyle. Firma konseptinde bitkisel ürünler var. O yüzden öyle bir figür kullandım.
Yaprak konusununda; küp şeker neticede şeker pancarından üretiliyor ve onunda oldukça bo yeşil yaprakları var. Hakeza toz şekerde aynı şekilde, çay desek öyle. Firma konseptinde bitkisel ürünler var.