Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bican Logo Çalışması

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sunum aşamasında, başka logolarda vardı ama bunun üzerinde yoğunlaştık, birde usta gözler neler görecek, onu merak ettim.
Değerli yorumlarınız için şimdiden tşk.

logo1ho4.jpg

Benzer konular

CROSSROADS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 güzel... ama küp şeker yazısını içine aldığın figür bicanın çerçevesine daha yakın olsa hatta biraz değse.. hatta biraz içeri girse varolan kopukluk giderilecekmiş gibi... iyi çalışmalar

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
1 güzel... ama küp şeker yazısını içine aldığın figür bicanın çerçevesine daha yakın olsa hatta biraz değse.. hatta biraz içeri girse varolan kopukluk giderilecekmiş gibi... iyi çalışmalar

Aslında o figür ilk başta logonun üstüne binmişti, öyle tasarlamıştım ama müşterinin isteğiyle aşağı aldık.

Teşekkür ederim değerlendirmen için.

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. güzel, olmuş ancak mavi-lacivert tonları bana süt ürünlerini anımsatıyor
eline sağlık, güzel çalışma

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 numaralı çalışmanız daha ferah görünüyor.ancak CROSSROADS arkadaşımızın dediği gibi küp şeker yazan bant çok kopuk duruyor.bence müşterinizi ikna edip ilk tasarladığınız şekilde,yani logonun üstünde durmasını sağlamalısınız.ellerinize sağlık.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
ben ikinciyi beğendim ama aşağıdaki kurdaleyi logonun üstüne alsan bence daha güzel olur

mustafa26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.logon daha gösterişli ve sade olmuş arkadaşların da dediği gibi altdaki kurdela işi bozmuş eline sağlık

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumlar için teşekkürler, kurdela konusunda tekrar görüşücem.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık ikiside güzel amacına uygun.

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
ikiside güzel ama birincisi kullanım açısındada elveriş
vektorel baskı ve matbaa konumunda daha işlenir konumda
alt bölümü logoya yaklaştırma her açıdan olumlu olur ikna et bencede

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
birinci çalışma güzel olmuş ama o kurdele bican yazısına birazcık değse birazcık üstüne çıksa daha iyi görünürdü aradaki kopukluk giderdi

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
O kurdelayı koymakla aslında yanılgıya yol açtım galiba, bencede logo üzerine binse daha iyi olur fakat kurdela her zaman olmayacak, değişik ürün uygulamalarında ürüne göre ya değişecek yada olmayacak. Sadece Bican logosu sabit.

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
arkadaşım font çok hoşuma gitti :) Bu tür fontları bulabileceğim bir site tavsiye eder misiniz?

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kimse değinmemiş ama yaprak neyin nesidir orada, özel bir anlamı var mıdır? Küp şeker firmasıyla pek ilgi kuramadım ben. Bunu gözardı edersek, kurdela olayına da katılarak birinci çalışma diyorum.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım font çok hoşuma gitti :) Bu tür fontları bulabileceğim bir site tavsiye eder misiniz?

Aslına bakarsan bu fontu biraz deforme ederek oluşturdum, ama buna benzer fontları aşağıdaki sitede free font bölümündeki dafont.com, 1001fonts.com vb sitelerden bulabilirsin. AYrıca grafik tasarımla ilgili çok geniş bir kaynak burası.

bluevertigo

Son düzenleme:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Kimse değinmemiş ama yaprak neyin nesidir orada, özel bir anlamı var mıdır? Küp şeker firmasıyla pek ilgi kuramadım ben. Bunu gözardı edersek, kurdela olayına da katılarak birinci çalışma diyorum.

Yaprak konusununda;
küp şeker neticede şeker pancarından üretiliyor ve onunda oldukça bol ve yeşil yaprakları var. Hakeza toz şekerde aynı şekilde, çay desek öyle. Firma konseptinde bitkisel ürünler var. O yüzden öyle bir figür kullandım.

Son düzenleme:

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaprak konusununda;
küp şeker neticede şeker pancarından üretiliyor ve onunda oldukça bo yeşil yaprakları var. Hakeza toz şekerde aynı şekilde, çay desek öyle. Firma konseptinde bitkisel ürünler var.

Firma hakkında bilgi verilmediği için böyle anlaşılmıyor maalesef. Logo, şimdi çok daha iyi gözümde. Tebrikler.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çalışma güzel ama alttaki o blümü logoyla biraz daha butunleştirmen gerekir diye düşünüyorum emeğine sağlık