Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilbord Tekay Alışveriş merkezi

hitgraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son Bilbord çalışmam

tekaybilbord3xb6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
çok görsel kullanmana rahmen mesajı yinede vermeyi başarmışsın.görsel sayısını ( en azından yazının altında kalanları) azaltsan sanki daha rahat okunur gibi geliyo bana. ellerine sağlık

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
markaları yada birkaç ürünü
sağda kabarttığın baloncukların içine alsaydın keşke

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
ilk baktığımda karmaşadan başka hiçbirşey göremedim
heryerden bişeyler fırlıyor tamam balonlar olabilir ama kullandığın diğer vektörler çok gereksiz
bu bilborda broşür muamelesi yapılmış biraz bu yazdıklarını okutmak için çok fazla zamanın olmayabilir, açık hava görselleriyle masaüstü yayıncılıkta amaç aynıdır reklam yapmak ama araçlar ve hedef kitle çok farklıdır.
başarılar...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Billboard reklamları1-2 saniyelik reklamlardır bence. Seyir hailndeyken bu daha azdır hemen hemen 1 saniye. Onun için bu tür reklam hizmeti verirken daha yaratıcı ve sade olması kanısındayım. 1. Çalışma billboard reklamı için çok fazla karışık. Büyük günde ne olacak açılacakmı yoksa hediyemi verecek yoksa başka bir organizasyonmu yapacak ben bunun cevabını alamadım. 2. çalışma ise sadece görsellerle kitleye hitap etmeyen bir cazibesi olmayan çalışma olmuş gibi. Daha çok dergi ve gazete reklamına benziyor.

Burada çalışmaların tasarımına diyecek yok. Sadece 1. çalışma karışık olmuş. Ama dediğim gibi açıkhava reklamları saniyeliktir. Onun için albenisinin olması gerekir kanaatindeyim...

oguzhangokdeniz

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bende Corel ve PS ile ufak tefek çalışmalar yapıyorum. Sizin çalışmalarınız Süper. Bende size basit bir çalışmamı göstereyim bakalım nekadar iyiyim sizin yorumlarınızdan sonra anlayacağız. Şimdiden Teşekkürkler
sinema_bilboard.jpg

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
tekay için
fazla kalabalık değilmi sence

yavuzlar için
diğerine göre daha başarılı bir çalışma olmuş

kolay gelsin
iyi çalışmalar....

yazlık sinema için
oguzhan kardeşim
tamam yenisin ama bir başkasının konusu içine neden kendi konunu açtın anlamış değilim
yeni bir başlıkla kendi konunnu açki forum amacına ulaşsın

sanada iyi çalışmalar diliyorum

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Billboard reklamları1-2 saniyelik reklamlardır bence. Seyir hailndeyken bu daha azdır hemen hemen 1 saniye. Onun için bu tür reklam hizmeti verirken daha yaratıcı ve sade olması kanısındayım. 1. Çalışma billboard reklamı için çok fazla karışık. Büyük günde ne olacak açılacakmı yoksa hediyemi verecek yoksa başka bir organizasyonmu yapacak ben bunun cevabını alamadım. 2. çalışma ise sadece görsellerle kitleye hitap etmeyen bir cazibesi olmayan çalışma olmuş gibi. Daha çok dergi ve gazete reklamına benziyor.

Burada çalışmaların tasarımına diyecek yok. Sadece 1. çalışma karışık olmuş. Ama dediğim gibi açıkhava reklamları saniyeliktir. Onun için albenisinin olması gerekir kanaatindeyim...

arkadaşıma kesinlikle katılıorum emeğinize sağlık

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık çok güzel hepsi

oguzhangokdeniz

🌱Yeni Üye🌱
Özürdilerim arkadaşlar forumlara biraz yabancıyım bu site ilk diyebilirim kusura bakmayın :(

MC_HUSAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam insan billboard da bunun hepsini okuyamaz bence billboard reklamlarında görsel öğeler ve yazılara verilen yersiz yükler yazıyı okunmaz eder insan arabası ile 2 saniyede bu kdr şeyi göremez görene insan denmez :) o bir melektir...yinede gzl çalışma emeğine sağlık