Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bildiğiniz iyi bir hosting sağlayıcısı firma var mı?

umut3341

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yukarıda da dedeğim gibi iyi bir hosting sağlayıcısı firma var mı? ben bir web tasarımcısıyım ama şu ana kadar iyi bir hosting firmasıyla karşılaşmadım. tasarladığım web sitesinin her sayfasın da üç tane flash animasyon olacak bunları rahat açması da bu hosting firmasına bağlı buna göre bi öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler...

e-jay

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Konu ile alakalı güçlü referanslarımızla ister linux, ister windows olmak üzere yarıdmcı olabilirim.
Lütfen özelden talep ettiğiniz özellikleri belirtiniz.

visualB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Medyabim ile çalışıyorum tavsiye edebilirim.

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
türk hosting arkadaşlar alınmasın ama hiçbiri ile çalışmaya değmez.
Ben yıllardır çeşitli yabancı hosting firmaları ile çalışıyorum hiçbiri ile tek bir sorun yaşmadım. Anında destek verip sorun olduğundada hemen hallediyorlar.
Bana sorarsan çalışmaya değer iki firma Mediatemplate ve Hostgator'dür.
Mediatemplate bence dünyanın en iyi hosting şirketi fiyatları diğerlerine göre daha uçuktur ama tek kelime ile mükkemmel hizmet veririler.
Hostgator ise hem fiyatları makul hemde gayet iyi özelliklere sahip oldukça iyi bir firmadır.
Türk firmaların en geçerli mazeretleri up time bence çok çok çok çok kabarık bir siten olmadığı sürece hiçbir önem ifade etmez.

adyghe

🌱Yeni Üye🌱
Firmanın verdiği özelliklerden ziyade müşteri ile ilgisi ve probleme yaklaşımı nasıl önemli olan odur.
Turkishost firmasından şuana kadar 5 hesap aldım ve gayette memnunum..

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Natro.com derim başka bir şey demem.. Eğer Sorun çıkmasını istemiyorsan. Daha ne duruyorsun derim.

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
host.net.tr bıldıgım kadarıyla en cok ovulen hostıng sırketı:)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya reklam gibi oluyor ama hostcini'ni tavsiye ederim. izmir firması şu ana kadar hızlı teknik destek ile cok yardımcı oldular. 24 saat yardim alabiliyorsunuz net üzerinden.