Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgeadam logo çalışmam

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Erdal abi ve Arkadaşım Ahmet'in Ortaklı açtığı grafik bürosuna yaptığım logo çalışmam
54224561.jpg

eleştiri ve yoruma açık

Benzer konular

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bilgeadam patentli bir marka bildiğim kadarıyla...İş yaptığınız firmanın başı ağrımasın sonrasında?Bence bir uyarıda bulunun...İyi çalışmalar...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
aynı anda logoda üç espiri var biraz sadeleşebilir bence..ama güzel olmuş..emeğinize sağlık..

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgeadam oldukça bilinen bir grafik tasarım kursu. isim özellikle istanbulda ise sıkıntı yaratır. eski maskotlarını ben yapmıştım bilge adamın (mouse sallayan computer). oldukça titizler.

ama sorun olmaz dersen, diğer arkadaşın söylediği gibi çok espri var. sadeleştir bence.
logodaki adamı gandalf'a benzettim, doğrumudur.

birde sitede henuz benim yorumlanacak işim yok. o yüzden peşin peşin söyleyim, sende yayınla biz eleştirelim konusunu açmadan kapatayım. :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bilgeadam diye bir grafik tasarım kursu var istanbul merkezli.yani patentli. ancak siz kurs olmadığınız sanırım sorun olmaz. çalışmaya gelince bilge adam figürü olarak kullandığınız insan figürü bende pek de bilge bir adam hissi oluşturmadı. dedkorkut figürü bulup kullansan daha uygun olurdu :) ama logo type gayet şık olmuş.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
hoş görünüyor özellikle yazı fontu..
ama e ve a harfinin renkleri niçin ayrılmış biraz amaçsız geldi.

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bilgeadam patentli bir marka bildiğim kadarıyla...İş yaptığınız firmanın başı ağrımasın sonrasında?Bence bir uyarıda bulunun...İyi çalışmalar...

ne yazıkki kapattılar başları ağrıyacağını sanmıyorum artık

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet gandalfı buldunuz harikasınız

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayrıca oradaki gandalf değil saruman..ve bilindiği üzere saruman kötü bir karakterdir...ayrıca bilgeadam çok meşhur bir kurs ismidir...bence çok yakışıksız kaçmış...bir yan kuruluş sanmalarına da yol açılırdı..kapanması isabetli olmuş...sevmedim logoyu...