Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgisayarcı El İlanı

naci38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilgisayarcı için yapmış olduğum el ilanı yorumlarınızı bekliyorum... Biraz önce onayı aldı baskıda...

123vt2.jpg

Benzer konular

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel olarak hoş bir çalışma olmuş eline sağlık, ancak yazı oranı çok olmuş bence,
kampanyaların üst kısmında bir masaüstü bilgisayar koyulsa daha ilgi çekici olurdu, üst kısımda kullanılan imajları kampanyaların altına alınsa, yani bunları alana bunlar bedava gibi daha iyi bir reklam olur.
yapılan çalışmada ürün fotoğrafı ne dakadar ileri teknolojik, pahalı olursa o kadar daha ilgi çeker.
kamera kampanyalarındada aynı çekilde kamera fotoğrafı veya fotoğrafları daha da çok olmalı düşüncesindeyim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Artık değişiklik yapma sansın kalmamış ama logoyu çok büyük kullanmıssın..neredeyse krize meydan okuyoruzdan bile büyük..birde görsellerin altındaki effect lacivert üzerinde çok patlamış..effectsiz kullansan daha net olurdu bence tabikide bunlar benim dusuncelerim..basarılar..

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka fonu değiştirmelisin birde diğer arkadaşlara katılıyorum

naci38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tavsiyeleriniz için teşekür ederim. Fakat beğenen beğendi benim içime pek sinmedi ama emir kulu olunca böyle oluyor:)

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
onaylandıysa no problem....
genede ben bu kadar fazla yazıyı okumazdı...

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel arkadaşım beğenen beğenmiş zaten... Emeğine Sağlık

naci38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekür ederim olumlu yorumlarınız için çalışmlarım bittikce sizlerle paylaşma devam edeceğim...

Mutlu tasarımlar.

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Başarılı olmus sifir hata kanımca.Çünkü esnafa vereiyosun creative birseyler aramak cok sacma olur değilmi:D?