Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgisayarda bina giydirme çalışması nasıl olmalı ?

By Efsane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.barrierproductions.com
Merhaba arkadaşlar reklamcıda çalışıyorum bu güne kadar büyük bi binaya onevision çalışması yapmadık ama olurda yaparsak diye bu konudaki açığımı kapatmak istiyorum
şimdi mantık yürüttüğümde giydirilcek alanın eni 10 metre farz etsek 320 lik bi makinada baskı yapılıcak olsa sadece büyük ek baskılarda yaptığımız gibi 2-3 santim binme payımı brakılıyor bu tür çalışmalarda yoksa başka yöntemleride varmı beni bu konuda bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevirinim birikinci konusu ise diyelimki bir otobüs kaplicaz bunda nelere dikkat etmeliyiz bunun hakkındada bilgi verirseniz çok memnun olurum ikisindede cahilim şuan

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
OWV kaplayacağınız alanın eni 10 m olsa da yüksekliği 10 m olmaz. Bunun için size daha az ek olması açısından yüksekliği gerekir. Diyelimki h:300cm böyle bir cama da 320'lik makinede tek parça baskı yapıp takamazsınız böyle bir malzeme yok OWV ölçüleri 126-132-137-152 cm olarak hazırlanırlar kaplayacağınız alana uygun olarak en fazla 2 ekle çalışmanızı tamamlarsınız. Binme payını 3-4 olarak hazırlarsınız işlem bittikten sonra 6-7 mm olarak keserek düzeltirsiniz...
Otobüs kaplarken dikkat edilecek hususlar herhangi bir araç kaplarken dikkat edilecek hususlarla aynıdır eğer araç kaplamayı biliyorsanız otobüs kaplama da aynıdır ama araç kaplamayı bilmiyorsanız hiç başlamayın karlı çıkarsınız ...