Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarımda X5 kurulu ama silinmiyor... acil yardım lütfen
yukarıda ki küçük eklenti sayesinde her şekilde deneyipte kaldıramadığınız corel X3-X4-X5 versiyonlarını çok kolay vede kısa bir sürede geride hiç bir iz bırakmaksızın kaldırabilirsiniz tek yapmanız eklentiyi çalıştırarak sisteminizde kurulu bulunan silmek istediğiniz versiyonu işaretleyip yönergeleri takip etmek, hepsi bu.
çok ama çok teşekkürler, bazen bizim burda sorun olurdu bu anlattığın ama artık sayende bu derdimiz senle tarih olacak abi bu konuyu ayrı başlığa almalısın böyle arada derede kalıp yok olmasın!
ben sorunu çözdüm çözemeyen arkadaşlar için anlatayaım çok basit yeni bir kullanıcı hesabı açıyorsunuz açtıgınız hesaba yönetici izinleri veriyorsunuz açtıgınız hesapta kuruyorsunuz problem çözülüyor ! formatsız hiçbirşeye gerek kalmadan - Murat VARDAR arkadaşa teşekkür ederiz denemedim ama söylediği şeyi sorunum çözüldügü için...
yukarıda ki küçük eklenti sayesinde her şekilde deneyipte kaldıramadığınız corel X3-X4-X5 versiyonlarını çok kolay vede kısa bir sürede geride hiç bir iz bırakmaksızın kaldırabilirsiniz tek yapmanız eklentiyi çalıştırarak sisteminizde kurulu bulunan silmek istediğiniz versiyonu işaretleyip yönergeleri takip etmek, hepsi bu. şimdiden kolay gelsin !