Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilkur Tekstil Kartvizit Çalışması... kendimi geliştirmek istiyorum

MHBagcioglu

🌱Yeni Üye🌱
tüm arkadaşlardan özür diliyorum daha önce konu açmadan yayınlamıştım tekrar yayınlıyorum. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

kartvizito.jpg

tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel tasarımlar ben bi eksik göremedim, bugün ben grafikerim diyen insanlar çok yaratıcı olamıyor...

grafiozan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teprik ederim 21 çalışmanın 21 de' de emek var. teknik bilgi :kartvizitinizin ebandını 8,5 x 5 mm olarak kabul edelim. Giyotin'de kesimlerde kaymalar olabiliyor. Sonradan silmek kaydıyla Karvizitin Dış ölçüsünden 2,5 mm iç kontür atarak çalısırsanız dağa sağlıklı bir iş olur diye düşünüyorum.

bkz https://www.grafikerler.net/kartvizit-sablonu-t2905.html
bu linkdende örnek işi indirim inceleye bilrisiniz...

MHBagcioglu

🌱Yeni Üye🌱
yorumlar için çok teşekkürler. bir sırrımı paylaşmak istiyorum sizinle, ben hala kendime tam anlamıyla inanarak grafikerim diyemiyorum. bu meslek öyle birşey ki her gün yeni bir şeyler öğrenmek ve daha değişik çalışmalar yapmak gerekiyor.insan beyni bir yere kadar kaldırıyor. aramızda kalsın bu örneklerin yanına dört beş tane daha yaptım ama adam hala beğenmedi.
grafiozan paylaşım için çok teşekkürler mutlaka dikkate alacağım. hepinize işlerinizde başarılar Yüce Allah'ımdan zihin açıklığı diliyorum.

irfoli

🌱Yeni Üye🌱
dış ölçüyü 86,75 x 54 mm - iç ölçüleride 77,75 x 45 mm olarak ayarlarsan giotinin kayma ihtimaline karşı tasarımları 77,75 x 45 mm ölçülerin içine yaparsan herzaman garanti olur işin. iyi çalışmalar

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yusuf KÖMBECİ şu bizim meşhur zor beğenen müşterilerden yada patronlardan heralde
Sana bu kadar çalışma yaptırdığına göre :)
Eline sağlık arkadaşım hepsinde de ayrı ayrı emek var çoğu birbirine benzemiyo...
Bu arada adresleride aldık geliriz artık KAHRAMANMARAŞA şu BİLKUR TEKSTİLE ha nedersin? :):):) :D:D:D Bi çay ısmarlarsın artık :D:D:D

rfkclskn

🌱Yeni Üye🌱
Hepsi birbirinden igrenç bir de nasıl, beğeninizi sunuyorsunuz. Gözünüzün çok çok gelişmesi gerekiyor. Emek var eyvallah fakat; emek var diye de çok güzel olmuş diyecek halimiz yok. Fakat; bunları müşteri çok beğenir tam turkısh. Bir çalışma yaparsın ve bunu müşteriye açıklarsın bunu böyle yaptık çünkü, şunu şöyle yaptık çünkü diye ama; maalesef, müşteri ne isterse o yapılıyor. Müşteri ne bilir, müşteri bizden mi danışmanlık alıyor yoksa biz mi müşterinden bu izmirde hatta türkiye de daha roller bile yerle yerinde değilken biz iş yapmaya çalışıyoruz. çok üzücü maalesef çok. Herkesin gözünü biraz daha açması, bilgilenmesi dileğimle.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlar için çok teşekkürler. bir sırrımı paylaşmak istiyorum sizinle, ben hala kendime tam anlamıyla inanarak grafikerim diyemiyorum. bu meslek öyle birşey ki her gün yeni bir şeyler öğrenmek ve daha değişik çalışmalar yapmak gerekiyor.insan beyni bir yere kadar kaldırıyor. aramızda kalsın bu örneklerin yanına dört beş tane daha yaptım ama adam hala beğenmedi.
grafiozan paylaşım için çok teşekkürler mutlaka dikkate alacağım. hepinize işlerinizde başarılar Yüce Allah'ımdan zihin açıklığı diliyorum.

Bu kadar çok alternatif müşterinin kafasını karıştırır.. Beğendiğiniz birkaç çalışmayı sunmanız bence kafidir.. Elbette eksikler olur.. çalışkanlığınızı ve tevazunuzu takdir ediyor, küpte ne varsa dışına o sızar diyorum..başarılar..

Hepsi birbirinden igrenç ....tam turkısh..

bu yoruma da "küpte ne varsa dışına o sızar" atasözü kafidir..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
..
bu yoruma da "küpte ne varsa dışına o sızar" atasözü kafidir..

Evet.. Bu kadarı yeter de artar bile.. (Çok da sevdiğim, kullandığım bir sözdür.)

Ama ne kadar çok kızmışım.. Okuyup, tekrar mesaj yazmışım hatta.. :)

• Beğen
Tepkiler: Nur