Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Billboard

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikerleren1.jpg

beck34

🌱Yeni Üye🌱
Çalışman süper olmuş ama türkçe karekterlere biraz daha dikkat edersen çalışmana ayrı bir görsellik katarsın.(BATMAN'DAKI YAŞAM MERKEZINIZ)

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
world center 'a bewel and emboss uygularmısın.Birde batmandaki yaşam merkezinin arkasına stroke yerine drop verirsen daha hoş durur sanki...Diğer yerle ok güzel eline sağlık

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
youmlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
baranbeye katılıyorum
dizayn güzel olmuş
renklerde uyumlu

grfrk42

🌱Yeni Üye🌱
bilboard için renk biraz koyu düşmüş gibi geldi gün ışığını açık hava unutmamak gerekir bir de sol üst köşedeki yazı biraz itici geldi bana ama yine de yapılan hiçbir tasarım kötü değildir emek harcanmıştır çünkü

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renklerin uyumluluğu olduktan sonra renklerin koyu veya açık olması pek önemli değil diye düşünüyorum.yorumun için tşk.grfrk42 kardeş

ozgun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam herşey iyi de ben o bayanın orada ne için bulunduğunu anlamadım anlasam yorum yapacam ama. İyi çalışmalar

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozgun kardeş çalışmaya dikkat ederseniz farklı bir görsellik katmış yorumunuz için teşekkürler.

aman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam da ordakı reklam la kadın arsındakı baglantıyı kuramadım yorum geç oldu ama

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aman kardeş:eek:zgun kardeşte aynı soruyu sormuştu.kendisine verdiğimi yanıtın aynısını sizede vereyim.çalışmaya biraz daha dikkatli bakarsanız bayan'ın çalışmaya farklı bir görsellik katmış olduğunu görürüsünüz.yorum için tşk.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet genel olarak bence zemin rengi hariç iyi, lakin oradaki bayanın ve bayanın arkasındaki haritaya benzer bir atrasyon var ben onu anımsayamadım, daha doğrusu ne olduğunu anlayamadım, ama zemin rengin ve BATMAN daki yaşam merkeziniz yazısının üzerinde biraz daha durabilirsin.

Bence tasarım biraz daha toparlanmalı...

Bayan konusuna tekrar eğilmek istiyorum sanırım orası bi alışveriş merkezi ve sadece neden bayan olabilir diye düşünüyorum, ben o bayana dikkatli baktığımda, sanki irtibat iletişim gibi bölümler olurya hani bayan tel ile konuşur inanın onu anımsattı...

Saygılar

ozgun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok hocam sıkıntı bayanın neden olduğu değil aslında bayan normalde güzel bir görsellik katar fakat oradaki bayan yerine daha genç tabiri caizse cıtı pıtı bi kız konulabirdi oradaki bayan üstüne alınmasın ama biraz yaşlı kaçmış yani ben görsellik üstüne konuşuyorum ama tabi elinize sağlık cok hoş

sums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkçe karakter kullanmaman font oturdu fakat düzeltmeye üsendim havası veriyo buda bence amatörlüktür biraz daha dikkatli olsan senin icin cok daha iyi olur bence.. onun dısında oraya oturttuğun figür hic oturmamış :D billboard boş kalmış köselerde bir iki atraksiyon yapmuşsın ama kurtaramamışsın.. biraz üzerinde oynarsan iyi biseyler cıkabilir. iyi çalışmalar

hodjam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
(Atatürk Parkı Krş.) yazılımı doğru gelmedi bana. Krş. sanki kuruş kısaltması gibi duruyo.
Kısaltmadan yazmanı tavsiye ederim. Hem yerinde müsait. Bunun dışında güzel bi çalışma tebrikler. :D

yerli_plaka

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalısma ama dekupe edilen kızın altına bi gölge atsan daha güzel olucak birde word center in altındaki beyaz kutunun seffaflıgını birazda sağ tarafa uygularsan kahverengi alanı kesmemiş olur ama genel bakısta güzel