Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Billborad-11

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
35843505.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok güzel olmuş tebrik ediyorum. Bu kadar şeyi bir arada ve ahengi bozmadan kullanmış olmanız ayrı bir uzmanlık gerektiriyor sanırım. Benden bu çalışmaya :artipuan: çalışır.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kötü bir çalışma, vasat bir tasarım.
Çok karışık. Billboard tasarımları mümkün olduğunca sade olmalıdır. İnsanlar bunun önünde dikilmeyecek, geçerken okuyacak. Mesajınız da kısa ve anlaşılır olmalı. Yazılar yamuk olmamalı, okunabilirliği şu haliyle zor. "e" harfinin üstündeki şapka manasız. Ve sahi; neden e harfinin üstünde?:)
Çalışmayı sadeleştirin.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni yıl ile alakalı ne kadar resim varsa uygulanmış. Bir noel babanın geyikleri eksik onlarda gelince tasarım yeni yıl resim clipart arşivi haline gelecek sanırım.

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afişe ilk baktığımda gözüm nereye dikkat edicek karar veremdim. biraz fazla karmaşık olmuş.
emeğinize sağlık..

Baskıcı_16

🌱Yeni Üye🌱
:party: bencede güzel ama bunu basarkene ölürüz solvenntttenn bilboard kaqit abi kaqitin emisyonu yok onun için :) kac100 tane basilcak ki bunlardan :crying:

s.ender

🌱Yeni Üye🌱
ilk baktığımda '' Altın Yemek '' yerine ''Yaltın yemek'' gibi okunuyor.catal bıcak ve kasık cok Y harfini andırıyor cok yakın duruyor Altın'a bana göre. emek vermişssiniz tebrikler