kurumsal olma yolunda ileryen bir arkadaşım için hazırladığım kartvizit yorumları alabilir miyim ?:)
J jardelao 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 May 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 27 Kas 2016 #1 kurumsal olma yolunda ileryen bir arkadaşım için hazırladığım kartvizit yorumları alabilir miyim ? Son düzenleme: 27 Kas 2016
Eskidostlar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Tem 2016 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 27 Kas 2016 #2 Güzel olmuş, ama tek beğenmediğim kısım, sarı renkler, belki o nesneleri de beyaz yaparsan daha iyi olabilir.
Güzel olmuş, ama tek beğenmediğim kısım, sarı renkler, belki o nesneleri de beyaz yaparsan daha iyi olabilir.
E efom 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Haz 2009 Mesajlar 79 Tepkime puanı 3 28 Kas 2016 #3 fotosopdamı yaptın makopu banada atarmısın kardeşim mokapı nası yaptığını ****** Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Kas 2016
J jardelao 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 May 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 28 Kas 2016 #4 efom' Alıntı: fotosopdamı yaptın makopu banada atarmısın kardeşim mokapı nası yaptığını ******** corelde yaptım şablon hazırdı yerleştirdim sadece Genişletmek için tıkla ... Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Kas 2016
efom' Alıntı: fotosopdamı yaptın makopu banada atarmısın kardeşim mokapı nası yaptığını ******** corelde yaptım şablon hazırdı yerleştirdim sadece Genişletmek için tıkla ...
J jardelao 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 May 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 28 Kas 2016 #5 eskidostlar' Alıntı: güzel olmuş, ama tek beğenmediğim kısım, sarı renkler, belki o nesneleri de beyaz yaparsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla ... bencede ama birazda aceleye geldi diyelim
eskidostlar' Alıntı: güzel olmuş, ama tek beğenmediğim kısım, sarı renkler, belki o nesneleri de beyaz yaparsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla ... bencede ama birazda aceleye geldi diyelim
A Ahmed2348 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Nis 2017 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 20 Nis 2017 #6 iyi günler bir kaç şablon hazırlatsak hediyesi karşılığı yardımcı olabilşr isiniz
Kemal AKSEKİOĞLU ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 4 20 Nis 2017 #7 eskidostlar' a katılıyorum güzel ama semboller biraz büyük bir de sarı yerine çok açık gri olabilirdi diye düşünüyorum
eskidostlar' a katılıyorum güzel ama semboller biraz büyük bir de sarı yerine çok açık gri olabilirdi diye düşünüyorum