Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir dergi için iç sayfa calışması Batıhan Beaxh Resort & Spa

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi veya kötü eleştirinizi bekliyorum. Bakalım nasıl olmuş Şimdiden teşekkürler.

brorcalmas.jpg

Son düzenleme:

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hani ne oldu yaa Hiçmi yorum yok Aşk olsun. Sanırım hocalarımız uğramıyor siteye.

Son düzenleme:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
"the place of your dreams" tam olarak bilmesemde benim ingilizceme göre
"hayallerinizdeki yer " yazısının ing tercümesi bu olmalı ve fontu çok eğik.
yemyeşil ile başlayan cümleni ortalarsan iyi olur. yuvarlak içinde değil de polaroid(düzlt.) tarzı foto koyabilirsin ama bu da güzel.
TÜRKEY :D değil TURKEY olmalı ki ayrıca adres yazısı ve türkiye ingilizce iken diğerleri türkçe
örn. "mevkii"

yazılarda gold rengi biraz sırıtmış gibi. Not: Bunlar görüş ve tavsiyelerim; yapması sana kalmış.
kompozisyon hoş . eline sağlık.

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstteki logomsu şey ve alttaki resimlerin ikisinde pikselleşme var. Bu haliyle basılırsa müşteriden paranı alamama ihtimalin yüksek :) Fonda kullanılan otel resminin de çözünürlüğü düşük. Eğer başka seneceğin yoksa, 6 resim yerine dört resim kullan daha iyi. Üstteki zımbırtıyı da vektörel bir programda yeniden çizmeni öneririm.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstteki logomsu şey ve alttaki resimlerin ikisinde pikselleşme var. Bu haliyle basılırsa müşteriden paranı alamama ihtimalin yüksek :) Fonda kullanılan otel resminin de çözünürlüğü düşük. Eğer başka seneceğin yoksa, 6 resim yerine dört resim kullan daha iyi. Üstteki zımbırtıyı da vektörel bir programda yeniden çizmeni öneririm.

Yorumları okumasam aynısını ben yazacaktım.

ahm77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok pixelleşme var çerçeveler ve yukarıdaki şekil vectorel olması şart , 6 resimin 2side çözünürlük bakımından yüksek olan bir resim ile değiştirmelisin geriye kalan yerlerde sorun yok bence

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"the place of your dreams" tam olarak bilmesemde benim ingilizceme göre
"hayallerinizdeki yer " yazısının ing tercümesi bu olmalı ve fontu çok eğik.
yemyeşil ile başlayan cümleni ortalarsan iyi olur. yuvarlak içinde değil de polaroid(düzlt.) tarzı foto koyabilirsin ama bu da güzel.
TÜRKEY :D değil TURKEY olmalı ki ayrıca adres yazısı ve türkiye ingilizce iken diğerleri türkçe
örn. "mevkii"

yazılarda gold rengi biraz sırıtmış gibi. Not: Bunlar görüş ve tavsiyelerim; yapması sana kalmış.
kompozisyon hoş . eline sağlık.

Yapıcı eleştirileriniz için teşekkürederim. Sayenizde hatalarımı gördüm hemen düzeltmeye başladım. Logo üzerinde oynamak istemiyorum biraz pikselleşsede benim sorunum olmaktan çıktı resimleri ve yazım hatalarını gözden geçirdim. Ve fondaki resmi ve pikselleşen resimleri düzelttim. insan bir süre sonra yaptıgı şeyden etkilenip mükemmel oldugunu sanıyor. İyiki varsın grafikerler.net

herkese Teşekkürediyorum
hgbatihanderg1.jpg