Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir giyim firması için yaptığım logo

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
site tarafından onaylanmadı çok mu kotu arkadaslar?

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkeste aynı firmaya yazmış sanırım :) senden önce atan arkadaşın ki daha iyi :) onu bile seçmemişlerse bu doğaldır :)

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoya ilk bakışta aşık olmalısın.Ama ben olamadım :/ Yine de emeğine sağlık diyorum.

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 bir logo degi ve korkutucu !
arkadaşım grafiker göze en hoş gelenın peşinde olmaı bence eıne kouna saglık

Meralk93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımın güzel olcakmış fakat yazı tipini iyi seçmen gerekiyordu. Genede emeğine sağlık..

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eleştirmek yerine yapıcı bir yol öneriyim. Site içinde logo hakkında bir çok makale bulunmakta. Önce onları okuyup bilgi dağarcığınızı geliştirirseniz başkalarının cevabına gerek duymadan logonuzun eksiklerini görebilirsiniz. Genel olarak en büyük sıkıntı konuya tam hakim olmadan elimizi taşın altına sokmaktır. Siz değil genel olarak bu yorumu yapıyorum. Şöyle düşünün arabadan anlamasak da araba bozulduğunda servis çağırmak yerine kaputu açarız ille. Logonuzu başkalarının gözünden olmuş mu ya da neyi eksik diye değerlendirmeden önce konuya hakim olmaya çalışın. Bu sayede "neden beğenmediler ki "diye düşünmek yerine bir sonraki çalışmanızda nesini beğenmediniz ki cümlesini kurmaktan çekinmezsiniz. Umarım çalışmalarınıza her gün biraz daha verimlilik katar ve başarılı olursunuz.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence sil bastan calis cunku bu olmamis hem goz yoruyor hem renkler uyumsuz hem font okunaksiz yani omamis