Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimler çok güzel olmuş imrenerek ve kıskanarak bakmadım değil olayı kağıtta yaşatıyor ve kafanda oluşanı yada gördüğünü bire bir yapıyorsun realist üslubunu çok beğendim başarılarının devamını dilerim
resimler çok güzel olmuş imrenerek ve kıskanarak bakmadım değil olayı kağıtta yaşatıyor ve kafanda oluşanı yada gördüğünü bire bir yapıyorsun realist üslubunu çok beğendim başarılarının devamını dilerim
kıskanmakta sevmekten geçiyor zaten beğendiğiniz için çok mutlu oldum sağolun evet realist çalışıyorum gemelde ama ara ara soyuta kaçtığım çalışmalarımda olmuyor değil bunun yanında en sevdiğim tarz portredir .; eklerim bi ara paylaşırım sizlerle .. bende sizlere başarılar dilerim ..
mükemmel bir kalemin var çizgiler tonlamalarda harika büyük bir keyifle baktım.hakikaten böyle bir yetenek olağanüstü ..... başarılar diliyorum :alkis: :artipuan: emeğine sağlık:wink:
o beğendiğiniz 2. kare NECMETTİN ÇOBANOĞLU 'nun büyük kente göçü konu alan bir filminden en can alıcı sahne karesinden alıntı yaparak birebir çalıştığım bir çalışmaydı . baya bir hissiyatlı oldu sanırım :sadsmile: