genc18
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle herkese merhabalar arkadaslar...Vakit buldukca sizlere yaptıgım calismalari paylasiyorum ve yorumlarınız geldikce seviniyorum.Gosterdiginiz özen icin herkese tesekkur ederek paylasımıma başlıyorum.Size olman fakat çekilmeyen bir filmin kendim tarafından tasarlanmıs halini paylasacagım bugun...:roflNe güzel kurdum cümleyi amauke Evet karsinizda benimdeğimimle bir kürkğ filmi olana occüpantss filmi tasarımı
Kullanılan metararraller ev dag resmi ve göz...Nasıl yaptım klasik birlestirme taktiklerini kullandım arkadaslar ama evin bulundugu ortam gunluk guneslik ve daglarin kısmı aydınlıktı bol bol mask kullandim efekledim daha sonra evden isik verdim ortaya bu cikti yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim tesekkurler...
Kullanılan metararraller ev dag resmi ve göz...Nasıl yaptım klasik birlestirme taktiklerini kullandım arkadaslar ama evin bulundugu ortam gunluk guneslik ve daglarin kısmı aydınlıktı bol bol mask kullandim efekledim daha sonra evden isik verdim ortaya bu cikti yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim tesekkurler...