Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle emeğinize sağlık.. Eğer firmanın sektörü veya çalışma alan(lar)ı hakkında ufak bir bilgi verirseniz yorumlamamız kolaylaşacaktır diye düşünüyorum
hocam emeğine sağlıkta ne şirketi bu vede sekge ne demek çok itici ve söylenmesi zor bi isim daha kulağa hoş gelen bişey olsaya ve şekilden bişey anlamadım neyi ifade ediyor
Bir internet sitesi projemiz için yapmış olduğum logo. Logoda üç yol var biz projeyi 3 kişi başlattığımız için. Ayrıca logodaki yollardan da sitenin esas açılımı olan Sektörel Gelişim 'in S ve G harfleri çıkıyor. Yani SEKGE ismi aslında SEKTÖREL GELİŞİM in kısaltmasıdır. Site adresi vermek yasakmış onun için sitenin adresini veremiyorum adres için çok düşünmeye gerek yok zaten. Sitenin ismi bu adres için seçildi. İlginize teşekkür ediyorum değerlendirmelerinizin devamını diliyorum
amblem kullanılabilir belki ama logo fontu kesinlikle değişmeli. ve amblemin yanına gelmeli. serifsiz bir karakterle, majüskül harflerle, espasları açılarak yazılmalı diye düşünüyorum. ellerinize sağlık.