Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- Logo kurumsal olarak olmamalı mıdır? - Amaç burda sadece fırsat yazısını ön plana çıkartmak mıdır? - Kullandığınız görselin çözünürlüğü de oldukça düşük.
Biraz daha toparlamanızda ve kurumsallaştırmanızda yarar var diye düşünüyorum
çalışma biraz basit sıradan bir dükkanın camına yapıştırılmış bir çalışma gibi duruyor bence biraz farklılık katmalısınız başarılarınızın devamı dileğiyle emeğe saygı
- Logo kurumsal olarak olmamalı mıdır? - Amaç burda sadece fırsat yazısını ön plana çıkartmak mıdır? - Kullandığınız görselin çözünürlüğü de oldukça düşük.
bu ne şimdi ? anlayamadım doğrusu kendi çalışmasını buraya eksiklerini görebilmek için yüklediği için mi paylaşım için teşekkürler ? yada çok begenip bilgisayarına yüklediğin içinmi ?
çalışmaya gelince sanırım yenisin resim çok flu hiç bir netliği yok kenara attıgın beyaz ışıma olmamış resmin sağ altında mobile yazısının yarısı var yarısı yok sanırım silmeye çalıştın. yazı karakterleride olmamış bunu yapabildiğine göre ufkunu geniş tutup çok daha iyilerinide yapabilirsin bu çalışmayı baştan yap istersen bir daha buraya yükle