Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Tuhaf Aşk Hikayesi :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Vantilatör ve Çiçek :)

https://facebookvideoindir.gen.tr/the-fan-and-the-flower-2005.html

Yönetmenliğini Bill Plympton'nun yaptığı ve Senaryosunu Dan O'Shannon'nun yazdığı kısa film. Bir vantilatörle çiçeğin aşkını anlatıyor. yıllarca aynı odada kalıp birbirine asla dokunamadıkları halde tutkuyla bağlanan, aşklarını renkli renkli çiçekler açarak, hızlı dönerek kendilerince, yapabildiğinin en iyisini yaparak anlatan bu çift, yılların üzerlerinde bıraktığı kötü etkilere maruz kalır. ev sahibi yaşlanır, çiftin bulunduğu odaya uzun süre gelemez. bunun sonucunda vantilatörün üzeri toz tutar ve çiçek yavaş yavaş solmaya hatta ölmeye yüz tutar. vantilatör çaresiz ne yapsın, sevdiğinin ölümünü izlemektense kendinden vazgeçer ve daha önce dönmediği kadar hızlı döner. öyle hızlı döner ki, tavandan dışarı doğru uçar ve yağan yağmur sevdiğine hayat verir. daha sonra ev satılır ve yeni taşınan aile çiçeği bahçeye eker ve ilginç bir şekilde çiçek vantilatör gibi açmaya başlar.

Son düzenleme:

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha önce izlemiştim ama şimdi de zevkle izlediğim ve yine defalarca zevkle izleyebileceğim bir kısa film
paylaşım için çok teşekkürler :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim.
Çok tuhaf bir hikaye olmuş gerçekten :)

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet oldukça ama içindekiler o kadar güzel ki ... :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
İçerik güzel de çiçekle vantilatör enteresan olmuş :)
Bari çiçekle arı olsaydı :D
Bu sıradışılık dengemi sarstı biraz :D

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
:D ben de öyle düşündüm aslında ama şimdi öyle olursa çok bilindik bir kurgu olurdu
Dan O'Shannon sıradışı bir senaryo ile dikkati daha iyi çekebileceğini düşünerek çok iyi bir kısa film senaryosu oluşturmuş 'dokunmadan sevebilmek' hem de koşulsuz 'ulaşamasanda sonucunun ne olduğunu bildiğin halde kendini hiçe sayarak sevmek' güzel kavramlar :D

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çook güzelmiş bu, bayıldım gerçekten... Emeğinize sağlık...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Kısa ama etkileyici :) Çok başarılı buldum, bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım :)

gnrglr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.twitter.com
çok yaratıcı bi video etkileyici bi hikaye olmuş :) paylaşım için teşekkürler :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim..