Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar aradığım forumu sonunda buldum. 18 yıldır grafikerlik yapıyorum. umarım buradan paylaşımlarla birbirimize yardımcı oluruz. hadi bakalım başlıyalım......
Aramıza hoşgeldiniz. 18 yıllık tecrübelerinizi ve bilgilerinizi burada paylaşırsanız bir çok insanın işine yarıycaktır. Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğimle.
selam arkadaşlar aradığım forumu sonunda buldum. 18 yıldır grafikerlik yapıyorum. umarım buradan paylaşımlarla birbirimize yardımcı oluruz. hadi bakalım başlıyalım......
h.g. bnde daha yenı grafiker olma yolundayım bu sene ınsallah unıversıteye gıderım gercı unıversıteye gıtmesem bıle herseyı bılıyorum bana da yardımcı olursanız sevınırım burda cok ısıme yarar seyler buldum herkeze teşekkurler paylaşımlerı için
hocam güsel olmuş.. bende bu grafikerlik işine(1yıl oldu) yeni başladım.. bu konularda yardım bekliyorum.. önerilerinizi bekliyorum ilginize teşekkürler...