Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EN başta bence bukadar çok sayfa yapmana gerek yokmuş boş kalmış çogu yer. Font bence olmamış birde renkler uyumsuz oluş daha soguk ve ****lik renkler daha hoş durabilir. 1 sayfayı kaplayan karışık renkli yazılar sayfasını hiç koymamanızı tavsiye ederim.
yazı çok, çok karışmış hiçbirşey anlaşılmıyo göz yorucu, font seçimini tekrar bir düşün çünkü çok düz olmuş sen şekillensin diyosun daha şekil verememişsin bence koyduğun sloganlara uygun olmalı....
herkese teşekkürler yorumları için. güzel sanatlar lisesi son sınıfım tez değil yani.fontları tekrar gözden geçiricem.ama bana karışık gelmedi broşürüm.ve broşürün ebatı ölçüleri kaç kırımlı olcakları hocalarımız tarafından belirlendi.o yüzden sayfa konusunda yapabileceğim bi şey yok.yorumlarınızı bekliyorum...
Nasar değil NAZAR-calis değil ÇALIŞ ,birde bitane a harfi fazla...
Hadi yaptın bir hata, böyle birşey yazdın....Peki niye doğru yaz mıyorsun? İkinci hatayı neden yapıyorsun, şimdi ben seni nazar etsem sonrada yönetimden uyarı alsan ne olacak? hani "NASAR etme nolur" du!
Yazıları doğru yaz nolur, yönetim gelirse yazık olur