Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bizim Ajans logo çalışmam

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar sizce nasıl olmuş eksık yonlerı neler yada tavsıyelerınız neler

Moderatör tarafında düzenlendi:

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım başlık için fırça yiyeceksin sende yetkililer gerekli açıklamayı yaparlar sanırım 2. font çok zayıf kalmış onun da dışında sanırım bir kaç değişk çalışma yapmalısın sank bir ajans için basit kalmış daha gözü doldurur olsa daha iyi gibi kişisel düşüncemdir iyi çalışmalar...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
font karakteri iyi bir seçim değil. başka bir karakter deneyin derim.

kullandığınız insan figürü hemen heryerde kullanılan bir figür. o yüzden daha özgün birşey bulabilirsiniz.

bence, renk seçimleri de yanlış; "soluk sarı" ve "kahverengi" insanın enerjini alıp götürüyor. üstelik, kahverengi "ciddiyetsizlik" çağrıştırır ki, bir ajans için en son düşünülebilecek renktir kanımca. o yüzden daha canlı, daha enerjik ve daha ciddi renkler denemelisiniz...

bir de ajans yazısını, yukarıdan aşağıya şekilde yazmayın. bu haliyle okuma ve algı zorluğu çıkartır; üstüne üstlük çalışmanın genel estetiğini de zayıflatır. hocamız bu tür yazıları şakayla karışık eleştirmek için "eczane yazısı" derdi. :tongueout:

iyi çalışmalar

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
darth aynen katılıyorum çok ince bir font seçmişsin kullandığın renklerde tonlamalar açık olabilir ama iyi durmamış.Daha cablı renkler kullanabilirsin.

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ajans logosunda insan figürü kullanmanızdaki amaç nedir açıklrasanız logonuzu ve ajansınızı daha iyi yorumlarız. Bu logo daha çok perdeciyi andırıyor bende

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bu çalışmayı alternatif olarak yaptım bunun üzerinde daha fazla yoğunlaştım

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma
bence b harfini ters
koyma...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir ajans için bence her ikisi de olmamış.Birinci çalışmayı yok sayıyorum.İkinci çalışmada figürlere dış conturlar hiç gitmemiş.Orta ksımdaki daire rengi gri değil de farklı bir renk olmalı bence.Bzm yazısı orada çok sırıtıyor.Kolay gelsin.

sercan_c5

🌱Yeni Üye🌱
renkler cok soluk her yazıda aynı fontu kullanmışssın

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo çalışmanızı çok beğendim,ellerinize sağlık.

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illa insan figürü kullanmak zorunda değilsiniz bizim kelimesini farklı şekilde resim edebilirsiniz ilk logoyu beğenmedim ikincisi fena değil ama bi ajans logosu için basit önce kendi reklamınız kusursuz olmalı ki başkalrının işinede alasınız kolay gelsin başarılar

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burada güzel olan sadece renkleri tasarımı yeniden çalışmalısın bence