sanirim menuler basildi yani yorumlar cok fazla ise yaramayacak ama yinede ben yazayim..
oncelikle tasarim cok profesyonel durmamis.. ve cok fazla hata var.. en basta parabirimi kullanilmamis olmasi en buyuk hata.. butun menulerde parabirimi kullanilir.. onun haricinde gozume carpan hatalar..
1.Resim:
* Kucuk boy fiyatlari sola kaymis
* 21'de misirdan sonraki virgulden sonra bosluk birakilmamis
* Jambom'da mozarella ile sos arasina virgul koyulmamis
* Mozarella da iki tane z harfi vardir yani dogrusu Mozzarella olacak..
* BBQ Chicka ismi bence yanlis dunyanin her yerinde bu pizzanin adi BBQ Chicken dir.. Tercume hatasi oldugunu dusunuyorum..
* BBQ Chicka'da Kirmizi biber buyuk harfle baslamis..
2.Resim:
* Rose Beef nedir? rose gul demektir beefle alakasi yok.. burda da bir tercume hatasi yapildigini dusunuyorum Roast Beef demek istemis olabilirler..
* Rose Beef'te 1.resimde menu fiyatlara kadar uzanirken burda kesilip alt satira alinmis..
* Tulum Peynirli yazisi kirmizi zeminde yukarida kalmis.. i harfleri kesilmis.. Gerci cogu baslik kirmizi zeminde sabitlenmemis hepsi farkli noktada duruyor..
* Tulum Peynirlinin icerigi ikinci satira indirilmis..
* Mushrooms'da istridye yazilisi yanlis istiridye seklinde olacakti..
* Mushrooms'da kestane mantarindan sonra virgul kullanilmamis.
* Mushrooms'da Mozarella buyuk harfle yazilmis..
3.Resim
* Mediterranian yazilimi yanlis dogrusu mediterranean olacakti
* Vegies yazilimi yanlis dogrusu Veggies olacakti..
* Margarita'da buyuk harfle i yazilmis..
* Margarita icki ismidir pizza olani margherita dir.. ayrica icerikteki margaritayi cok merak ettim dogrusu..
* Super Jack ta u noktali yazilmis ve icerik iki satir olarak yazilmis..
4.resim:
* Butcher'de mozarella dan once bosluk birakilmamis..
* Roasted'da mozarella ile sos arasinda virgul koyulmamis..
5.Resim:
* Chicken'da buyuk i kullanilmis..
* Chicken wing ile BBQ wing in icerigi ayni gozukuyor?
* Salatalarda ton balikli salata olmasi gerekirken sadece ton balikli yazilmis..
* Tatlilarda cheescake yazilimi yanlis dogrusu cheesecake olacakti..
* Jack Bread s'te s ayri yazilmis birlisik olmaliydi..
* ekmek isimlerinde turkce baslanmis ingilizce devam edilmis.. sarimsakli ekmek Garlic Bread olarak yazilip butunluk saglanabilirdi..
* Pizza Bread icerindeki parantez kapatilmadan birakilmis..
* Potato wedges baslik olarak kullanilmis ama zaten elma dilim patates demek.. baslik olarak ingilizce olacaksa chips turkce olacaksa patates kizartmalari denilerek seceneklere potato wedges ve french fries denilebilirdi..
saygilar..