Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bluekey afiş çalışmam

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba herkese.bgün yeni bir işe başladım ve ilk çalışmamı müşteriye sunucam ilk çalışmam açısından heycanlıyım.bu yüzden gözden kaçırdıklarım olabilir. yorumlarınızı bekliyorum...
blekeygt7.jpg

bluekid1nq1.jpg

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
%30 -%40 -%50 ne? Sanırım indirim :) bunu eklemek lazım yada ne ise onunla ilgili birşey eklemekte fayda var...

Akıllı çocuklara ,akıllı indirim ve blue key yazılarının fontlarını değişin bence...Blue key belki kalabilir...Ancak üstteki font değişmeli kanımca.

Yeni işiniz hayırlı olsun...Başarılar diliyorum.

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
%30 -%40 -%50 ne? Sanırım indirim :) bunu eklemek lazım yada ne ise onunla ilgili birşey eklemekte fayda var...

Akıllı çocuklara ,akıllı indirim ve blue key yazılarının fontlarını değişin bence...Blue key belki kalabilir...Ancak üstteki font değişmeli kanımca.

Yeni işiniz hayırlı olsun...Başarılar diliyorum.

öncelikle çok teşekürler sevgili yoşa.

fontlar tamamen kendi kurumsal fontları indirimi eklemek olabilir ama algılama sorunu da pek olmaz. ama keşke tasarımlarıda beğenip beğenmediğini ekleseydin çok teşekürler tekrar

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
tebrik ederim arkadaşlar çok duyarlı davrandınız doğrusu

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
forum kurallarını okumanızda fayda görüyorum. Mesajınıza eklemek istediğiniz birşey varsa 2. kez mesaj yazmayınız düzelt butonundan içeriğinize ekleme yapabilirsiniz. Bu kadar sitemkar olmayın muhakkak yorumlayacak arkadaşlarımız olacaktır!

Yeni işiniz hayırlı olsun. Çalışmanıza gelince yosa arkadaşıma katılıyorum % lik kısımların içeriğini yazmanızda fayda var ayrıca font konusundada hemfikirim. Çocuklara yönelik olduğunu belirtmek için biraz daha üzerinde durulabilinir havada kalan birşeyler var gibi.

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
forum kurallarını okumanızda fayda görüyorum. Mesajınıza eklemek istediğiniz birşey varsa 2. kez mesaj yazmayınız düzelt butonundan içeriğinize ekleme yapabilirsiniz. Bu kadar sitemkar olmayın muhakkak yorumlayacak arkadaşlarımız olacaktır!

Yeni işiniz hayırlı olsun. Çalışmanıza gelince yosa arkadaşıma katılıyorum % lik kısımların içeriğini yazmanızda fayda var ayrıca font konusundada hemfikirim. Çocuklara yönelik olduğunu belirtmek için biraz daha üzerinde durulabilinir havada kalan birşeyler var gibi.

yorumun için teşekür ederim .

emin olun forum kurallarını bir çok kez okudum ve bi çok kişiyede yanlışlarından dolayı tıpkı şu an yaptığınız gibi okumasını önerdim. ben yeni üye değilim ve takdir edersinizki muhakkak okumuşumdur. bende 2 kez msj yazmak istemem ama sizde attığım msj aralıklarına bakarsanız. düzelt butonunun yok olduğunu anlarsınız. sitemkarlığıma gelince konuyu açalı bayabi zaman geçti herkes bakıp büyük ihtimal çoğu yazmaya üşeniyor.eğer ben öle biri olsaydım sitemkar olmazdım ama ben onca işim arasında yinede birilerine yardımcı olabilmek için elimden geldiğince eleştiri ve değerlendirmelerde bulunuyorum ama sorun değil dediğiniz gibi yorumlayacak arklar olacaktır

değerli eleştirileriniz içinde çok teşekür ederim
sevgili irm.art

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle çok teşekürler sevgili yoŞa.

fontlar tamamen kendi kurumsal fontları indirimi eklemek olabilir ama algılama sorunu da pek olmaz. ama keşke tasarımlarıda beğenip beğenmediğini ekleseydin çok teşekürler tekrar

Öncelikle nickimi doğru yazan nadir insanlardan birisiniz...Bu konudaki hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim...

Akabinde;

Çalışmayı beğenmiştim ve daha da güzel-iyi-net bir hale gelsin diye eleştirme gereği duymuştum :)

Tekrar iyi çalışmalar dilerim.