Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam Afiş, Broşür, Tasarım, 3dmax logo tasarımı ve Video Edit yapabilen grafiker aranıyor. Yemek ve kalacak yer otel tarafından karşılanacaktır. ilgilenenlerin cv ve referanslarıyla mail göndermelerini rica ederiz.
Referanslarım için [*** inceleyebilirsiniz. 3d-2d karekter modelleme - animasyon - iç ve dış mimari- dizgi - produktion-Tv reklamları-video effeck yapabilirim. elimde tüm programlar mevcut.
***com
system gereksinim karşılandığında (PC veya MAC) çalışabiliriz.
ilanınızla ilgileniyorum. cv mi göndermek istiyorum ama iletişim adresinizi bilmek istiyorum. 8 yıllık grafiker - dizgici ve web masterlık yapıyorum...
İletişim bilgisi vermeden iş ilanı vermenizin mantığını çözemedim yinede siz bana ulaşmak isterseniz quorumm "@" işareti gmail nokta com adresine bir zahmet mesaj atın.İzmir'deyim ama Bodrum'da çalışabilirim.
Reklam sektöründe 5 yıldır çalışmaktayım,photoshop, freehand ve corel kullanıyorum mail adresim unsalmine@mynet.com ve kapakci@hotmail.com ilgilenirseniz mailinizi bekliyorum cv isterseniz mailiniz geldikten sonra yapmış olduğum calışmalarla birlikte size ulaştırabilirim. teşekkürler....