Yorum ve eleştirileri bekliyorum.. :angel:
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 18 Haz 2012 #1 Yorum ve eleştirileri bekliyorum.. :angel:
E EYMEN AJANS 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Haz 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 20 Haz 2012 #2 direk gözüme çarpan kıızn kolu oldu.. gayet hoş bir tasarım
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 21 Haz 2012 #3 EYMEN AJANS' Alıntı: direk gözüme çarpan kıızn kolu oldu.. gayet hoş bir tasarım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
EYMEN AJANS' Alıntı: direk gözüme çarpan kıızn kolu oldu.. gayet hoş bir tasarım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
N n_TR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 152 Tepkime puanı 1 21 Haz 2012 #4 Hasan ÇELİK' Alıntı: Yorum ve eleştirileri bekliyorum.. :angel: Genişletmek için tıkla ... Sahilde bir aile görseli kullanmışsın sanırım kızın ayağı kumlu? kum ve ev uyumlu mu bilemedim..
Hasan ÇELİK' Alıntı: Yorum ve eleştirileri bekliyorum.. :angel: Genişletmek için tıkla ... Sahilde bir aile görseli kullanmışsın sanırım kızın ayağı kumlu? kum ve ev uyumlu mu bilemedim..
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 21 Haz 2012 #5 hasanım bu altda detaylı bilgi için vs. yazıyor tırnak işareti ters tarafamı bakıyor
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 21 Haz 2012 #6 n_TR' Alıntı: Sahilde bir aile görseli kullanmışsın sanırım kızın ayağı kumlu? kum ve ev uyumlu mu bilemedim.. Genişletmek için tıkla ... kum olduğu doğrudur. Daha detaylara giremedim Gözlem için ayrıca teşekkürler
n_TR' Alıntı: Sahilde bir aile görseli kullanmışsın sanırım kızın ayağı kumlu? kum ve ev uyumlu mu bilemedim.. Genişletmek için tıkla ... kum olduğu doğrudur. Daha detaylara giremedim Gözlem için ayrıca teşekkürler
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 21 Haz 2012 #7 RD3S1GN' Alıntı: hasanım bu altda detaylı bilgi için vs. yazıyor tırnak işareti ters tarafamı bakıyor Genişletmek için tıkla ... Yok bu modeller böyle rıdvan :lol:
RD3S1GN' Alıntı: hasanım bu altda detaylı bilgi için vs. yazıyor tırnak işareti ters tarafamı bakıyor Genişletmek için tıkla ... Yok bu modeller böyle rıdvan :lol:
C cngzdhn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 584 Tepkime puanı 12 Yaş 47 21 Haz 2012 #8 kadının ve kızın saç dekupesinde sorun var,,
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 Haz 2012 #9 cngzdhn' Alıntı: kadının ve kızın saç dekupesinde sorun var,, Genişletmek için tıkla ... Tekrar bi dekupeye gidicek Teşekkürler.
cngzdhn' Alıntı: kadının ve kızın saç dekupesinde sorun var,, Genişletmek için tıkla ... Tekrar bi dekupeye gidicek Teşekkürler.
salieris ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 121 Tepkime puanı 1 14 Tem 2012 #10 Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Tasarım, işte budur
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 14 Tem 2012 #11 salieris' Alıntı: Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Tasarım, işte budur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
salieris' Alıntı: Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Tasarım, işte budur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
salieris ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 121 Tepkime puanı 1 14 Tem 2012 #12 Sanırım hiç böyle photoshop kullanamayacağım. Illustrator'e çok alıştım yahu. Rica etsem sende benim konumu değerlendirir misin hocam? Buradan İyi günler dilerim.
Sanırım hiç böyle photoshop kullanamayacağım. Illustrator'e çok alıştım yahu. Rica etsem sende benim konumu değerlendirir misin hocam? Buradan İyi günler dilerim.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 14 Tem 2012 #13 salieris' Alıntı: Sanırım hiç böyle photoshop kullanamayacağım. Illustrator'e çok alıştım yahu. Rica etsem sende benim konumu değerlendirir misin hocam? Buradan İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tabi değerlendiririm
salieris' Alıntı: Sanırım hiç böyle photoshop kullanamayacağım. Illustrator'e çok alıştım yahu. Rica etsem sende benim konumu değerlendirir misin hocam? Buradan İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tabi değerlendiririm