Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Börek Poster Afiş

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emiroğlu Baklavaları için yapmış olduğum sabah kahvaltısında börek menüsünün tüm şubelerin kapı önlerinde tanıtım amaçlı poster çalışması.

borekposterrp8.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güsel olmuş ellerine sağlık ama sabah kahvaltısı emiroğlunda yazılarının font büyüklükleri farklı olsa daha güsel olurda galiba.bide turuncu rengini denermisin?

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
turuncuyu demeye bile gerek yok.
olmaz.

yalnız beyaz yazılar büyüklü küçüklü olabilir evet.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim schwarzmadchen, ama korhanya haklı turuncu börek renkleriyle birbirine yakın renkler ve ürünün görünürlüğünü kırıyor. Kelimelerin büyüklü küçüklülüğü konusunda haklısın, ben aslında çok severim o tarz etkileri, lakin hem markayı hem sabah kahvaltısını vurgulamam gerektiği için açıkçası hangisini büyük kullanacağıma karar veremedim, bu yüzden aynı bıraktım büyüklükleri. Selamlar.

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önelikle ellerine sağlık. ama börekler havada gibi geldi hocam

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
logonun yerini begenmedim orda olmamıs arkadasın dedigi gibi börekler havada kalmıs sabah kahvaltısı emiroğlundayı aynı hizada degilde sabah kahvaltısı yazısını biraz küçültüp içe kaydırsan emiroglu yazısını ön plana çıkarsandaha güzel olurdu nacizane fikrim emegine sağlık

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmuş arkadaşım eline sağlık.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en alta yazdığın 3 satır yazı dışında çalışman gayet hoş.

Evet, yukarıda da dediğim gibi Emiroğlu'nun diğer çalışmalarında bu dediğiniz büyüklü küçüklü satır vurgusunu yapmıştım. Bu çalışmada yapmadım, demekki yapmam gerekiyormuş. Teşekkür ederim.

önelikle ellerine sağlık. ama börekler havada gibi geldi hocam

Öyle olmaması için gölgelendirme yapmıştım ama, demekki yeterli olmamış. Bundan sonrakilerde daha dikkat etmek lazım demekki. :D Teşekkür ederim.

logonun yerini begenmedim orda olmamıs arkadasın dedigi gibi börekler havada kalmıs sabah kahvaltısı emiroğlundayı aynı hizada degilde sabah kahvaltısı yazısını biraz küçültüp içe kaydırsan emiroglu yazısını ön plana çıkarsandaha güzel olurdu nacizane fikrim emegine sağlık

Desenize baştan aşağıya dengesiz, düzensiz bir çalışma yapmışız. Elle tutulur bir tarafını bırakmadınız çalışmanın. :D Yine de eleştirileriniz için teşekkür ederim.

Çok güzel olmuş arkadaşım eline sağlık.

Beğendiğinize memnun oldum. Ben de size teşekkür ederim.

emiroglu yazısını biraz vurgulaman lazım galiba

Teşekkürler. Aslında bu çalışma dükkanların önünde hemen girişte yer aldığı için markaya o kadar vurgu yapmak gereği duymadım.

kifarg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet güzelolmuş. Ukalalık saymassan bişey dicem börekler tabağın içinde olsa daha iyi olurdu diye düşünürüm :)) tekrar söylim yanlış anlama fikir alış verişi :))

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet güzelolmuş. Ukalalık saymassan bişey dicem börekler tabağın içinde olsa daha iyi olurdu diye düşünürüm :)) tekrar söylim yanlış anlama fikir alış verişi :))

Estağfirullah, ifadelerinizden asla öyle bir şey çıkaramam. İşin aslı sevgili kardeşim, ben işi aldığımda müşterimin elindeki fotoğraflarla çalışmak zorunda kaldım. Tekrar bir çekime yanaşmadılar. Tabakta börek imajları da vardı ancak kullanılcak gibi değildi. Bir önceki çektirmiş olduğu bu börek fotoları daha hoşuma gitti ve bunları kullanmak zorunda kaldım. Dediğin gibi çalışmaya yakışanı tabak içerisinde olmasıydı. Yapıcı fikirlerin için çok teşekkür ederim. Selamlar.

S.Efendi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet iyi renk uyumu olsun fotoğraf kalitesi olsun tasarım olsun fena degil ama burda sadece yazılar içiçe girmiş gibi gözüküyor biraz nefes versen iyi olur. başarılar

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abi, ellerine sağlık bence de gayet güzel olmuş. Herşey yerli yerinde. Slogana da fazla takma. Böyle de hiç kötü durmuyor bence.

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel güzel bence amacına uygun çalışma emeğine sağlık

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Abi Börekler ve Fincanda Işık Problemi Var, Gün Işığı Gibi Ama Demekki O Gün Güneş Bikaç Yerden Belirmiş =>
Logo Kuş Gibi Olmus Katılıyorum.. Alttaki Yazılara Lafım Yok Yorumu Yazarken unuttum Çünkü Şeklini =>
Yİnede Resimler KAliteli =>
Çok Yoğun Olmamakla Beraber Ufak Rötüşlerle Toparlanabilir.. Eline Sağlık...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben beğendim. Dükkanın önünde kullanılcaksa logoyu kocaman yapmanın anlamı yok. Bence bu iyi. Börekler baha hiçte havada duruyormuş gibi gelmedi gölgeleme yeterli. daha fazlası bu sade görüntüyü bozar. Emeğinize sağlık.