Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

boşluk, boşluk, boşluk (=

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
h7bu2.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hatunun degajede ki kesik, manupledeki eski ten, ve üzerindeki brush izinin kıyafetinde üzerine gelmesi dışında kaş ve dişi beğendim.

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hatunun degajede ki kesik, manupledeki eski ten, ve üzerindeki brush izinin kıyafetinde üzerine gelmesi dışında kaş ve dişi beğendim.

degajede dediğin şeyi anlamadım ama yanlışlarımı söylersen sevinirim birdahaki sefere o hataları yapmayayım ?

yorumun için saol :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
degajede dediğin şeyi anlamadım ama yanlışlarımı söylersen sevinirim birdahaki sefere o hataları yapmayayım ?

yorumun için saol :)

Rica ederim, hızlıca bitsin diye atladığın noktalardı sadece..

h8dh7.jpg

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bence de arkadaşın dediği gibi bazı eleştirel yerler var ama ben dişlere takıldım sanırım sivrilmesi gereken onlar değil de bir sonraki dişler olmalıydı bu arada çok güzel olduğunu da belirteyim hepimiz bazen hızlı omaya çalışmaktan bazı yerleri göremiyoruz kolay gelsin

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bence de arkadaşın dediği gibi bazı eleştirel yerler var ama ben dişlere takıldım sanırım sivrilmesi gereken onlar değil de bir sonraki dişler olmalıydı bu arada çok güzel olduğunu da belirteyim hepimiz bazen hızlı omaya çalışmaktan bazı yerleri göremiyoruz kolay gelsin

yorumun için teşşekür ederim ama dostum çok film izliyosn :D

alt tarafı bir diş nerde olduğunun ne önemi var :) yinede saol :rofl::rofl:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

:) He he bende yeni farkettim :)