ovv ilk gönderdiğim çalışma için biraz ağır bir eleştiri olmadı mı?
Birincisi ,bu bir işletmenin afişiydi kendi konseplerinde kullandılar. Bowling takımlarını kendi aralarında anlaşacakları günlerde kapatacakları bir salona davet etme niteliğindeydi.
İkincisi siz de biliyorsunuz ki bazı bilgilerin size yazılı verildiğinde o bilgileri kullanmanız istendiğinde bunları kullanamam diyemiyorsunuz.Yazıların çokluğu bundan kaynaklanıyor.
Sonuçta ben eksiklerim olduğunu kabul ediyorum ama sizin eleştirilerinizin de biraz ağır olduğunu düşünüyorum.
Kullanılmış bir afiş çalışması..
İlk ekledğiniz çalışma olmasında, eleştirilerde (oov) voooov harika, bomba, sansasyonel bir broşür harikasın diye bir patlama beklemiyordunuz umarım..
Öyle bir çalışma olsa emin olun hakkını alırdı..
Kendi konseptlerinde olabilmesi için, konseptlerinin araştırmasını siz yapmalıydınız..Yapılacak işin araştırması yapılmadan, netten foto destekli işin konsept olayı olmaz..
Kullanacağınız yazılarda ki tezat durumu müşteriyle paylaşmalıydınız..Sizde eksikliklerin ve yanlışların olabileceğini billiyor, müşteriyi yönlendirmeyip önüne geçemiyorsanız, şuanki ben yazmadım müşteri dedi..o yaptı banane, banane gibi bir durum olamaz..
Çalışmanız Sloganın amacı ile sunduğu polemik garip..
'' Evet yine toplar, yine müzik ama MÜŞTERİ YOK''
Fazla üstüne düşülmemiş bir çalışma..Diğer çalışmlarınızda aynı düşünceyi sakın kullanmayın..Yarım saat fazla üstünde durursanız daha iyi işler çıkacaktır..