Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin 3d çalışmalarınız gayet güzel oluyor. Bundan dolayı bende bu konuda çalışma ortaya koymaya merak saldım inşallah iyi şeyler yapmaya başladığımda buradan yayınlayacağım.
3D bölümü çok hoş olmuş..baya beğendim... ama 2008 deki kabartma nedense hoşuma gitmedi 2008 ve ağaç çok ekleme gibi geldi bana ama diğer heryanı güzel...elinize sağlık...
Sizin 3d çalışmalarınız gayet güzel oluyor. Bundan dolayı bende bu konuda çalışma ortaya koymaya merak saldım inşallah iyi şeyler yapmaya başladığımda buradan yayınlayacağım.
Teşekkür ederim. Bu logo bölümünü cool3d programı ile yaptım, ozamanlar 3dsmax bilmiyordum şimdi çok daha iyisini yapabilirim. Çalışmalarınızı merakla bekliycem. Sizede iyi çalışmalar...
3D bölümü çok hoş olmuş..baya beğendim... ama 2008 deki kabartma nedense hoşuma gitmedi 2008 ve ağaç çok ekleme gibi geldi bana ama diğer heryanı güzel...elinize sağlık...
Teşekkür ederim övgüleriniz için beyenmediğiniz yerler içinde elimden gelen bişey yok çünkü eski bir çalışma bu, ama bir daha çalışma yaparsam dikkate alıcam.