Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

branda iç mekan branda baskı reyonu için

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değerli yorumlarınıza
baski.jpg

Benzer konular

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel görünüyor ellerine sağlık
kelebek figüründe turuncu yerine kırmızı
denesen daha canlı olur

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben çok beğendim yalnız aşağıdaki yazı fontu hoşuma gitmedi(renkler hiç bu kadar canlı olmamıştı) okunmuyor daha net font güzel olucak .Baskı sistemleri yazısı kırmızı olsa ve kelebeğin turuncu yeri kırmızı olsa güzel olur bence daha canlı durur. Yeşil çalışmaya göre yani bence soluk kalmış gerisi güzel emeğine sağlık.

illustrasyonist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.illustrasyonist.com
Herşey güzel olmuş tek eleştirim şu :)
Madem iç mekan, içeri giren girmiştir artık, yani zaten baskı merkezi olduğu için girmiştir.Kocaman Baskı Sistemleri yazmanıza anlam veremedim.Bence o yazıyı silin görsel olarak zenginleştirin. :) Tabi sizin zevkiniz.Saygı duymaktan başka birşey yok :)

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarını değerlediricem teşeküür

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazı işyerimizize gelen müşterilerimiz soruyor o yüzden yazdık tek tek izah etmek zorunda kalıyoruz

illustrasyonist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.illustrasyonist.com
Evet bize de öyleleri geliyor.Makinalarımızı gösteriyoruz ardından gelen soru şu:
"Dijital baskı yapıyormusunuz" :) Yani manava giripte "meyve satıyor musunuz" demek gibi bir soru :)
Yani sizde haklısınız. :)

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güsel emeğinize sağlık ama sloganın fontunu bence değiştir
(renkler hiç bu kadar canlı olmamıştı)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık..

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Her şeyden evvel bu çalışmada bir tipoğrafi sorunu var.. Grafiksel olarak.. 2.ci olark ise oradaki 4 renkli nesnelerin ne ifade ettiğini kim anladı. Ben anlamadım..Hizmetleriniz eğer öyle birşeyse o saksıyı fincanı büyütüp kocaman yapıp milletin gözüne sokmalıydm..O zaman ben afişi görünce " gideyim kız arkadaşıma bi fincan yaptırayım derim" yoksa sadece renkli fotokopi yaptırmak için giderim oraya ama her renkli fotokopi yaptıranın cmyk yı bilmesi gerekmiyor. O zamanda o cmyk yı simgeleyn işaretleri ordan kaldırıp renkleri simgeleyen gökkuşağı gibi veya renkleri anlatacak çok renkli bir foto olması daha iyi olurdu