Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Branda için minimun görsel pixelleri kac olmalıdır?

brothes

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Branda çalışması için 21 piksel sorun yaratırmı?
Firma aile resmi istiyor ve elimdeki en yüksek çözünürlükteki resmi 6.5 m genişligine cektigimde 21 px ediyor.Bu sorun teşkil edermi?
Yada en düşük kac piksel olmasi gerekiyor görsellerin.
Arkayada gökyüzü istemişlerdi 8 piksel ediyor :S Bunu sanırım kaldırmam gerekecek.

Arkadaşlar simdiden teşekkürler.Umarım yardımcı olursunuz.

Benzer konular

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de sonradan dış mekan diijital baskı sektörüne girenlerdenim..İlk zamanlardpi hesaplarından renk ayarlamalarına kadar her çalışma için tek tek düşünmeye uğraşıyordum.Bir gün çalıştığım bir dosyayı yanlışlıkla sildim ve elimde tek kalan müşteriye gönderdğim küçük jpeg resimdi.Bu alanda tecrübeli bir grafiker arkadaşım ben panikhalindeyken o jpeg i gördü ve boşuna sıkıntı yaptığımı söyleyip soğukkanlı bir şekilde jpegi photoshopta açtı, yeniden boyutlandırdı ve tiff olarak kaydedip baskı makinesine gönderdi.. !
Branda baskısı için bu kadar hesaba kitaba gerek yok!İstersen dosyanın tamamını photoshopta çalış, brandanın büyüklüğüne göre EN FAZLA 72 dpi çözünürlük ver ve ekranda gördüğün şeyi kaydet..
Dökümanı brandanın kendi ebatında açacaksın
Çözünürlük mesela 60 yapacaksın
cmyk formatında çalışacaksın-yazı resim her ne varsa-
Çalışmanı içiine aktardığın resimlerin ayrı ayrı hesaplamasını yapmana gerek yok çünkü mantıken de düşünürsen , son kayıt işlemini tiff formatında yapıyorsun ve layerları birleştiriyorsun..Bu tiff için de belli bir dpi belirleyerek kaydediyrsun.Bütün layerlar imajlar yazılar vs. artık tek bir resim haline geliyor!Gördüğün şey neyse çalışma o işte..
Koay gelsin...