Brim Over 2010
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 7 Ara 2010 #2 Mükemmel bir çalışma. (Ben de yapmak istiyorum bunlardan ya. ) Emeğine sağlık.
graphblues ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Haz 2007 Mesajlar 1,084 Tepkime puanı 15 Yaş 38 7 Ara 2010 #3 walla harika olmuş dediğini gibi yapmak istiyorum şimdide eline emeği sağlık
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 7 Ara 2010 #4 Başarılı bir çalışma olmuş tebrikler. Emeğinize sağlık.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,137 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 7 Ara 2010 #5 Tipografi Aşkı bu olsa gerek. Eline Sağlık Canım, çok güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekliyorum
bomfunk_ten 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 14 Ocak 2011 #6 emeğinize sağlık
G guraykurtoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 171 Tepkime puanı 5 14 Ocak 2011 #7 Güzel ve örnek olabilecek bir çalışma tebrikler
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 18 Ocak 2011 #8 özgüll' Alıntı: Mükemmel bir çalışma. (Ben de yapmak istiyorum bunlardan ya. ) Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler özgül... graphblues' Alıntı: walla harika olmuş dediğini gibi yapmak istiyorum şimdide eline emeği sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler graphblues.. Nihat BAYSAL' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş tebrikler. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Nihat Abi.. basilic' Alıntı: Tipografi Aşkı bu olsa gerek. Eline Sağlık Canım, çok güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım benim evet hayatımda tek aşk bu artık En kısa zamanda yeni bir çalışmayla tekrar burda olucam :wink: bomfunk_ten' Alıntı: emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... guraykurtoglu' Alıntı: Güzel ve örnek olabilecek bir çalışma tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür...
özgüll' Alıntı: Mükemmel bir çalışma. (Ben de yapmak istiyorum bunlardan ya. ) Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler özgül... graphblues' Alıntı: walla harika olmuş dediğini gibi yapmak istiyorum şimdide eline emeği sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler graphblues.. Nihat BAYSAL' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş tebrikler. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Nihat Abi.. basilic' Alıntı: Tipografi Aşkı bu olsa gerek. Eline Sağlık Canım, çok güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım benim evet hayatımda tek aşk bu artık En kısa zamanda yeni bir çalışmayla tekrar burda olucam :wink: bomfunk_ten' Alıntı: emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... guraykurtoglu' Alıntı: Güzel ve örnek olabilecek bir çalışma tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür...
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 18 Ocak 2011 #9 Özendirici, gıpta ettirici.. Elinize sağlık.
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 19 Ocak 2011 #10 skyfox' Alıntı: Özendirici, gıpta ettirici.. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler skyfox...
skyfox' Alıntı: Özendirici, gıpta ettirici.. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler skyfox...