Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür calışması

yourwin

🌱Yeni Üye🌱
YORUMLARINIZ BEKLIYORUM.....
bitkievi3rv7.jpg

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu broşürden çok el ilanı gibi duruyor. o yazıların altındaki karmaşın cismin tramını biraz daha düşür derim. yazı neredeyse okunmayacak durumda. o başlıktaki kullandığın font çok sıradan. onuda değiştir. adres kısmını 7 puntodan büyük yapma.
bu kare içine aldığın resim olayı ve en alttaki resim olayı güzel olmuş.
...Saygılar...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
allttaki yeşil bitki görüntüsü haricindeki desenler olayı karmaşıklaştırmış. onları atarak başlayabilirsin. azıcık da bitkinin tramını düşür... onun dışında çok batmadı bir şey gözüme azıcık daha çabayla tertemiz olur bence. bir de iki kelime düzeltmem var naturel ve jimnastik. kolay gelsin ellerine sağlık.

asıl aslı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemindeki bitki görünümü çok karmaşık göstermiş yazılar karışık görünüyo. Sloganla firma ismini hemen hemen aynı büyüklükte ve aynı karakterde yazmışsın neye odaklanacağını anlamıyo insan sadece bitkiler göze çarpıyo ve göz yoruyo. Braz daha sade bi çalışma yaparsan çok daha ii olur. Emeğine sağlık...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karisik olmus yaziların okunurlulugu kaybolmus, zeminin traminin dusursan kutulari daha farkli bi dizaynda denesen mesela sag tarafa yukaridan asagi olarak yada alta, bir iki alternatif denesen, baslik yazisinin karakteri ile ilgili bir digisiklik yapsan, ben olsam daha kalin düz bir yazi tercih ederdim. bir iki müdahale ile daha güzel bir çalisma haline gelir. eline saglik