Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Çalışması

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
tapilandfm9.jpg

3 kırımlı broşür için yorumlarınızı bekliyorum..

ulkerer35

🌱Yeni Üye🌱
eline saglik arkadasim ama brosurun 2 kirimli gorunuyor??? Benim fikrim baslıkları degistir yesil kutularin icinde cok sert duruyor. Yada tasarımın ile bütünlük saglat. Birde image lari sonradan koy demisler ve en bos buldugun yere koymus gibisin bunlara dikkat edersen bence oki, kolay gelsin.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok yazım hatası var dostum.
örnek: Şalgam, Ayran, Cola büyük harfe başlıyo da neden gazız ve su küçük harfle?
ayrıca Sultan Ahmet değil Sultanahmet vs.

tasarımdan önce böyle bir işte imla kurallarına da dikkat etmelisin. Görselden çøk menüdeki yemeklerle ilgilenilecek insanlar haliyle... Tasarım çok hoş olabilir ama öyle bir yazım hatası olur bütün emek çöpe gider.

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Turuncu zeminin üstüne gelen yeşil bölüme(tavuk-dürüm-döner çeşitleri yazan yer) bence beyaz kontör atarsan daha iyi olur gibi. iki koyu renk üst üste pek hoş durmuyo

matbaaci

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle emeğine sağlık. başlık renklerini yumuşatmak hoş olabilir, üst alt ve yan boşluklar orantılı değil, bu baskıda sorun olur, üstteki resimler gif dosyası sanırım çünkü kenarları hoş durmuyor öyle değil ise dekupeleri sorunlu elden geçirmelisin, markalar bölümü orantısız, görsellerin eğer orjinal hali de düşük dpi ise farklı görseller bulmalısın, bu tarz bir işte en az tabiki basılacak kağıt türü göz önüne alınarak en az 304 dpi çözünürlük olmalıdır. birde telefon nolarının kenarlarına beyaz kontur atmışsın daha iyi görünmesini istiyorsan altına hafif gölge vermelisin. emeğine sağlık iyi çalışmalar

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
renk seçimin gayet iyi. resimler hava da kalmış gibi görünüyor. hafif gölge verirsen tam oturucak gibi. emeğine sağlık güzel çalışma...