Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ellerinize sağlık hande hnm çalışmalarınız çok güzel güzel görünüyorlar ama sarı background!u beğenmedim diğer çalışmalara yakın daha sade bir renk olabilirmişş!!
Bence de güzel bir çalışma olmuş özellikle iç sayfalarda resimlere uygun olarak kullandığın çizimler konuyla çok uyumlu bir hale getirmiş broşürü. Ellerine sağlık.
ellerinize sağlık hande hnm çalışmalarınız çok güzel güzel görünüyorlar ama sarı background!u beğenmedim diğer çalışmalara yakın daha sade bir renk olabilirmişş!!
Bence de güzel bir çalışma olmuş özellikle iç sayfalarda resimlere uygun olarak kullandığın çizimler konuyla çok uyumlu bir hale getirmiş broşürü. Ellerine sağlık.
bu uyumun farkedilmesine çok sevindim. 12 sayfalı broşürde, her ürün için ayrı slogan vardı ve her üründe de; tablolardaki görsellerden, zemindeki şekillere varana kadar sloganla uyum sağlamaya özen gösterdim.
teşekkür ederim casmin. kapaktaki bayan resmi seni hangi konuda düşündürdü? "Genç olmak ne güzel" sloganını ve gençleri temsil ettiğini düşünerek kullandım.