korayakin
🌱Yeni Üye🌱
Broşür, Kartvizit, Logo, Afiş ve Sosyal Medya Görseli, Dijital Pazarlama
Program/Seviye: Photoshop CS6
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Destek Birimi Logosu
Eskişehir Gayrimenkul Değerleme
Ulusararası Öğrenci Derneği Gençlik Akademisi
İşle ilgili açıklama: Şu anda mevcut tasarımcılık haricinde bir işim var ancak ek gelir olarak bu işide yapmak istiyorum. Tasarım yapmayı seviyorum ve kendimi de bu alanda geliştirmek için profesyonel bir şekilde çalışmam gerekiyor. Bu yüzden freelancer olarak sizinle çalışabilirim.
Broşür, Afiş, Kartvizit, Logo, Banner tasarımı konusunda tecrübem var. İstediğiniz kompozisyonda tasarım yapabilirim.
Ayrıca sosyal medya, dijital pazarlamacılık alanında da tecrübe sahibiyim. Freelancer olarak sosyal medya yöneticiliği yada danışmanlığıdı yapabilirim.
İletişime geçmek isteyenler mail adresim yada telefonumla iletişime geçebilirler.
E-posta: korayakin@1ktasarim.com
Telefon: 0536 458 96 59
Program/Seviye: Photoshop CS6
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Destek Birimi Logosu
Eskişehir Gayrimenkul Değerleme
Ulusararası Öğrenci Derneği Gençlik Akademisi
İşle ilgili açıklama: Şu anda mevcut tasarımcılık haricinde bir işim var ancak ek gelir olarak bu işide yapmak istiyorum. Tasarım yapmayı seviyorum ve kendimi de bu alanda geliştirmek için profesyonel bir şekilde çalışmam gerekiyor. Bu yüzden freelancer olarak sizinle çalışabilirim.
Broşür, Afiş, Kartvizit, Logo, Banner tasarımı konusunda tecrübem var. İstediğiniz kompozisyonda tasarım yapabilirim.
Ayrıca sosyal medya, dijital pazarlamacılık alanında da tecrübe sahibiyim. Freelancer olarak sosyal medya yöneticiliği yada danışmanlığıdı yapabilirim.
İletişime geçmek isteyenler mail adresim yada telefonumla iletişime geçebilirler.
E-posta: korayakin@1ktasarim.com
Telefon: 0536 458 96 59