Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür tasarımı yapacak profesyoneller - Türkiye Geneli

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Broşür tasarımı yapacak profesyoneller

Program/Seviye: Selam arkadaşlar, 3 sayfalık bir broşür tasarımı yaptırmak istiyorum. İşinin ehli beni yormayacak bir grafiker arkadaş arıyorum. Profesyonel iş yapmayanlar kesinlikle yazmasın kalbini kırmayayım teşekkürler.

Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

E-posta: turkgrafiker@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

KCTK

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım

Verilen mail veya telefon ile irtibat kurunuz.!

Merhabalar **** adresinden detayları görüşebiliriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

xemrex

🌱Yeni Üye🌱
yazım tarzınıza dikkat ederseniz seviniriz. sanıyorum önceden işinizi yapamayan grafiker ile çalışmışsınız ki muhtemelen bütçeniz sınırlıydı. ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. ne kadar profesyonel bir iş bekliyorsanız girişinizde öyle olmalı...

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
xemrex tarzımda birşey yok sadece benim boş insanlara zamanım yok... Bütçemde sınırlı felan değildi ve değil... Ben zaten firma sahibiyim Belçikada... Sen uslubuna dikkat et kardeşim... Önceden iş yaptırdımmı yaptırmadımmı bilmeden ucuz etin yahnisi felan ayıp oluyor ...Görende 24 saat beraber yaşıyoruz zannedecek

asyamelek

🌱Yeni Üye🌱

Merhaba; ben homeoffice çalışıyorum, dilerseniz broşürünüzü yapabilirim. 20 yıldır bu işi yapıyorum.

asyamelek

🌱Yeni Üye🌱

mail adresinizi verirseniz size portfolyomu gönderebilirim.

dizaynator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kalbinizi kırmayalım

umarım işi yapacak arkadaşa aynı profesyonelliği gösterirsin zamanında ve tatminkar bir ücret ile kalbinizi kırmasınlar sonra

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
PM atıldı bilgi verildi

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
umarım işi yapacak arkadaşa aynı profesyonelliği gösterirsin zamanında ve tatminkar bir ücret ile kalbinizi kırmasınlar sonra

Üstadım işi yapacak yazısını yazar sizin yazı yazmanız aşırı gereksiz bu laflar nedir böyle çocuk gibi lütfn ilanıma yazmayın

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar yeteri kadar arkadaş başvuruda bulunmuş mailden cevap vereceğim şuanda bu mesajla durduruyorum işin kime verildiğini burdan bildireceğim ilgi için teşekkürler

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iş başvuru

Profesyonel iş yapmayanlar kesinlikle yazmasın kalbini kırmayayım teşekkürler.

bu baskıyla kimse yapamaz zaten.

ecanberg

🌱Yeni Üye🌱
Siz işini profesyonel olarak yapan bir adamın hangi fikirlerle ya da hangi genel geçer kurallarla size sunduğunu bu işten uzak biri olarak nereden bileceksiniz?
Hangi tasarım kime göre neye göre iyi ya da kötü olacağı her alanda bir tartışma konusu iken, emek veren, düşünen, okuyan, belki de yazan, hepsinin yanında duygularını da katarak size sunum yapan birinin kalbini kırmak, beğenmediğiniz işe karşı olan ilk yaklaşımınız mı?
Çok yazık.

Profesyonel, bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan kimseye denir.Az ya da çok, iyi ya da kötü sonuç vereceğinin garantisi olmaz.

İlk defa bir iş ilanına bu kadar insanın tepki gösterdiğini görüyorum.Umarım siz de ücreti aynı şekilde profesyonel yaklaşımla, vergisini de ödeyerek yaparsınız.