Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür.yorum ve eleştirilerinizi bekliorum.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
henüz baskı halinde olmadığı için bıcaklarından krop yerine gri bölümler var.
135 gr parlak kuşeye basılcak.

KAPAK
kapakzv8.jpg

SOL
soliu7.jpg

SAĞ
sagfx4.jpg

SIRT (bunun orta krokisinin istedim orjinali daa gelcek :) )
srtxb4.jpg

Son düzenleme:

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel ama bi kaç esik var gibi yazı renklerini sevmedim sanki bazı yerlerde yeşille başlamışsın beyazla devam etmişsin keşke tek renkle gitseydin ama diğer hatlar hoşuma gitti tebrikler ..

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu arada sanırım bursada çalışıyorsun hangi ajans yada firma

dorukmavisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birde Photoshop illustrator ikilisi ile yapmışsın sanırım. yaprak sembolü tanıdık geldi.

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel.
sanki sonbaharla ilkbahar arasında bir yerde. ama kış olmadığı kesin birşey bu :)

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok hos olmus ellerinize saglik _
renk zıtlıklarını cok begendim : )

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten hoş olmuşlar hele o sarı leke etkileyici olmuş;)

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
turuncu uzerine beyaz , beyazın uzerinede yesil text kullanılmıs hosuma gitti_ , zıtlık derken onu anlatamak istedim
nederler ona bilmiyorumda :)

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım çalışman emin ol ki, tek kelime ile mükemmel. Hiç bir söz yok. İyi bir çalışma yapmışsın. Başarılarının devamını diliyorum.

1 yere dikkat etmeni isterim ki; bu senin diğer çalışmalarında da sana bir ışık olsun. Yeşilden beyaza geçiş yaptığın yazıları, bu çalışmanda çok farklı renklerle patlatıp, ortaya çıkartırsan, bu broşür ele alınır, ve incelenip, dikkat çekici olur.

gamse

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle herkese selamlar, yeni katıldım aranıza... Gelir gelmez de forumlara daldım ne var ne yok diye: )
Veeee misgraphic, yapmış olduğun broşür tasarımı için fikrimi sölemek istedim: ) bir kere tasarımın ana hatlarıyla gayet güzel benim tarzıma yakın bi çalışma o yüzden çok sevdim: ) detaylarda takıldım sadece ben mesela kapaktan başlamak istiyorum imajı içine gömdüğün o buluta benzer şekilin (düşünce bulutu olarak orda bulunduğunu zannediyorum) iki tekrarını kaldırıp o bulutu birazdaha büyütseymişsin hem image daha güzel görünürdü hemde sıkışmışlık havasından kurtulmuş olurdu. Birde beyaz alana o yaprak şekillerini koymasaydın (Zira logoda da bir çiçek lekesi bulunuyo zaten.) ve sloganın tamamını turuncunun içine alarak tamamını bembeyaz yazıp, gözü biraz beyaz alanda rahatlatıp, logoya dikkatleri daha güzel toplamış olurdun. iç kısmına gelince orda söleyeceğim sadece o turuncu ve yeşil yaprakların gereksizliği. Keşke soft renkte olan yapraklarla işi bitirmiş olsaydın…Ama dediğim gibi bunların hepsi benim şahsi fikrim belki bunlar müşteri zoruyla da yapmış olabilirsin ki, bu meslekte en çok yaşanılan şeyler: ) Umarım kırmamışındır bu iyi niyetli eleştirilerimden. Yayınlama cesareti gösterebildiğine göre olgunlukla derlendireceğini düşünüyorum…
Başarılı çalışmalarının devamını dilerim kolay gelsin.

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen bu işi biliyosun helal sana süperrrr