Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu baskının adını bilen varmı ?

marol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha önce bir katalogda görmüştüm.
kısmi lak, gofre vb. bir çok baskı çeşidi vardı.
benim adını unuttuğum bir baskı var dokunduğunuzda sanki kadife kumaşa dokunuyormuşsunuz gibi hissettiriyordu.
bu baskının adını ve nerde yaptırılacağını bilen birisi varmı acaba ?

Yasmin Yeter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Flok baskı dan bahsediyosun galiba bende teli var 0533 318 36 75

marol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flok baskıya baktım şöyle bir googledan
sanırım tekstil ürünlerinde kullanılıyor bu baskı
benim bahsettiğim kağıt üzerine oluyor.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
daha önce bir katalogda görmüştüm.
kısmi lak, gofre vb. bir çok baskı çeşidi vardı.
benim adını unuttuğum bir baskı var dokunduğunuzda sanki kadife kumaşa dokunuyormuşsunuz gibi hissettiriyordu.
bu baskının adını ve nerde yaptırılacağını bilen birisi varmı acaba ?

flok baskı uygulaması söylemek istediğiniz baskı türü genelde halı firmaları veya ona benzer firmalar kullanıyor ;) size önderide bulunabilirim ama reklam olacağı için yazmıyorum netten araştırın... Ama tavsiye etmem biz bir mıbilya firması için yaptık böyle bir çalışmayı ama üzerindeki kullanılan o kadifemsi malzeme her neyse dokundukça uçtu gitti kimisi daha ele alır almaz gitti :) açıkçası hiç hoşuma gitmedi...

marol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flok baskı uygulaması söylemek istediğiniz baskı türü genelde halı firmaları veya ona benzer firmalar kullanıyor ;) size önderide bulunabilirim ama reklam olacağı için yazmıyorum netten araştırın... Ama tavsiye etmem biz bir mıbilya firması için yaptık böyle bir çalışmayı ama üzerindeki kullanılan o kadifemsi malzeme her neyse dokundukça uçtu gitti kimisi daha ele alır almaz gitti :) açıkçası hiç hoşuma gitmedi...

tavsiyeniz için teşekkür ederim. belirttiğiniz gibi dayanıksız birşeyse bende yaptırmayı düşünmem. Ancak klasik lak , gofre ve yaldız gibi uygulamalardan sıkıldım. tavsiye edebileceğiniz bir uygulama varmıdır. kozmetik ürünlerinin ambalajlarında kullanacağım.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
tavsiyeniz için teşekkür ederim. belirttiğiniz gibi dayanıksız birşeyse bende yaptırmayı düşünmem. Ancak klasik lak , gofre ve yaldız gibi uygulamalardan sıkıldım. tavsiye edebileceğiniz bir uygulama varmıdır. kozmetik ürünlerinin ambalajlarında kullanacağım.

bir çok uygulama var yeni yeni mesela benim bir firmanın kataloğunda gördüğüm çok şık bişey Simli baskı yapmışlar tasarımın üzerine renkli simler dökülmüş. Hani bazı davetiyelerde var gördüyseniz o şekil birde lensli baskı var oda değişik bir uygulama ve dikkat çekici...

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
flok baskıya baktım şöyle bir googledan
sanırım tekstil ürünlerinde kullanılıyor bu baskı
benim bahsettiğim kağıt üzerine oluyor.

Flok baskı kağıt üzerine de uygulanabiliyor ve inanılmaz derecede çeşitleri var. Eğer isterseniz bana özelden yazın sizi yönlendireyim.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
farklı diyosanız plastik kartı önerebilirim hem bi albenisi hemde gösterişi var o simli kartı ve flok baskıyı çok bastırdım sim dökülüyor floktada aynı sıkıntılar var yok daha farklı bi şey olsun derseniz kokulu kartvizitler var ama türkiyede imalatı varmı bilmiyorum

capuela

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biz halıya ve kadifeye basdık Beşiktaş stadyumu için ama onun farklı bir makınası v ar ise haberım yok

Biz UV baskı makinasında yapdık