Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu çalışmayı corelde yaptım tek tek 2 günde Türk Telekom
TELEKOM logosunun tramında sorun var çok koyu gibi geldi ve sürede çok uzun geldi Corel pratik bir program, diğer çalışmalarınızda kesinlikle bu pratik yollardan yararlanmanızı öneririm. dizgide önemli olan hızdır. Emeğinize sağlık.
TELEKOM logosunun tramında sorun var çok koyu gibi geldi ve sürede çok uzun geldi Corel pratik bir program, diğer çalışmalarınızda kesinlikle bu pratik yollardan yararlanmanızı öneririm. dizgide önemli olan hızdır. Emeğinize sağlık.
coreli yeni öğrenmeye başlamıştım hazır makrolardan falan hiç haberim bile yoktu zaten amaç hazır makro kullanmak değildi ki bu bir sene önceki çalışma şimdi derseniz yapmam bu kadar uzun sürer mi hayır
coreli yeni öğrenmeye başlamıştım hazır makrolardan falan hiç haberim bile yoktu zaten amaç hazır makro kullanmak değildi ki bu bir sene önceki çalışma şimdi derseniz yapmam bu kadar uzun sürer mi hayır
1. Logo komple Hatalı 2. TELEKOM olmalı arkadasların dediği gibi 3. "tek tek 2 günde" ile ne kastettiğini tam anlayamadım ama bu iş yarım yada bir satlik bir iş. 4. Bence çok sıradan ve tekdüze