Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu da benim broşür çalışmam Laber Creamol

roze

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar bu da benim broşür çalışmam önerilerinize açığım. şimdiden teşekkürler
cremolburornkd6.jpg

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkçası öneri ile eksiklerin giderilmesi zor gibi ama bir öneri isterseniz bu gibi çalışmalarda görsel ön planda olmalı ve gözü doldurmalı.Üstüne başka şeyler yazılar vs gelirse göze hitap etmez en azından sizin çalışmada etmiyor.Yazdığınız sloganı çalışmanın hangi karesine hangi renkle yerleştireceğiniz okunabilirliği açısından çok önemli.Daha çok örnek inceleyerek baştan başlamanızda fayda var.Kolay gelsin.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
en başta diyeyim olmamış.

bir işi yaparken herşeyiyle gözden geçirilmelidir.

fotoğraf çekimi olmamış bunun için ortam yaratılmalı studio olmalı.
düzen yok.
tipografik düzenden hiç bahsetmeyeyim bence.
büyük yazmılmış göz yoruluyor. su neden bide silik birşeyler kullanmışsın sanırım birde yansıma yada suyun içindeymiş gibi bir his vermeye çalışmışsın.

artık bişey dememeliyim özür diliyorum kırdıysam ama dayanamıyorum. birçok çalışma görüyorum yazmak istemiyorum ama sana denk geldi. umarım üzmemişimdir sizi.

iyi çalışmalar.

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
1) Suyu çalışmanın 1/3 e kadar indir. ortalı durmasın.
2) Yansımasını yaptığın objelerin ynasımalarını daha soluk yap.
3) Yazıların zemin üzerine yazılmalar etkiyi öldürmüş. Daha farklı font larda kullanabilirsin..
Sonuç olarak kullandığın malzemeler çok güzel. Üzerinde birazdaha çalışırsan çok güzel olcağına inanıyorum

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık bir çalışma olmuş. Resimler anlamsız yerlerde kullanılmış sanki. Ortadaki su resmi çok havada kalmış. Yansımalarda çok fazla koyu olmuş. Yazılar çok büyük çok içiçe. Üzerinde baya bir çalışılması gerekiyor. Kolay gelsin

roze

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler.herşey gelişim için değilmi arkadaşlar.umarım birdahaki sefere daha az hatamı bulursunuz

roze

🌱Yeni Üye🌱
en başta diyeyim olmamış.

bir işi yaparken herşeyiyle gözden geçirilmelidir.

fotoğraf çekimi olmamış bunun için ortam yaratılmalı studio olmalı.
düzen yok.
tipografik düzenden hiç bahsetmeyeyim bence.
büyük yazmılmış göz yoruluyor. su neden bide silik birşeyler kullanmışsın sanırım birde yansıma yada suyun içindeymiş gibi bir his vermeye çalışmışsın.

artık bişey dememeliyim özür diliyorum kırdıysam ama dayanamıyorum. birçok çalışma görüyorum yazmak istemiyorum ama sana denk geldi. umarım üzmemişimdir sizi.

iyi çalışmalar.

merhabalar yorumlarınız için teşekkürler.zaman ayırıp incelemiş ve önerilerinizi sunmuşsunuz.ama bir konuya açıklık getirmeliyim. öncelikle broşürdeki ambalaj stüdyada çekilmiştir.ikincisi suda yansıma yapmadım sadece beyaz zemin üzerine yansıttım:smile:daha sonra görüşmek üzere

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Çok karmaşık bir broşür olmuş insanın gözünü yoruyor ve malsef typolardada hata var ilk bakışta dikkati nereye çekilecği iyi hesaplanmamış . Sitenin adını bile zor okunabilir . Yukarda denilen şeylere dikkat ederseniz her şey hallolur.

Yapıcı eleştri yapmaya çalıştım elimden geldikçe :)

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bende yorumlara katılıyorum

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. su damlaları çok yapay kalmış
2. su birikintisi yarıda kalmış suyun altı görünseydi hoş olurdu
3. su zaten koyu mavi renk yazıyıda siyah yapmışsın + alttaki adreste okunmuyor
4. marka daha yukarıda kalabilirdi

düzeltip tekrardan belki daha hoş bir tasarım elde edeceksin

tenekeleri

🌱Yeni Üye🌱
Elinize sağlık

Bence bir kaç düzenleme ile çok güzel gözükecektir. Paylaşımınız ve özgüveniniz için tebrikler.

SMTKSE

🌱Yeni Üye🌱
Bence çok karmaşık resimleri dahada yaygın bir biçimde yerleştirebilrdin yinede ellerine sağlık

gül08

🌱Yeni Üye🌱
aslında objeler ve fotoraf uyumlu ama yerleştirmesi olmamış sanki