Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum bu ve bu gibi ai. dosyalarını ne yaptıysam corelde açamadım. Açılıyor fakat çalışmadaki bişeyler bozuluyor. Bir yolunu bilen varsa çok makbule geçer, teşekkürler...
Benim için bu sadece bir örnekti ama. farklı dosyaları açmaya çalıştığımda silinecek yüzlerce obje olabiliyor. silmeye uğraşmak sıkıntılı çoğu zaman. Bu nesnede sıkıntı çıkmadığını söylüyorsnuz ama sildikten sonra ai dosyasıyla karşılaştırmanızı öneriyorum. Işıklar yok oluyor.
dosyayı aide açıp sıkıştırmasının iptal ettim ve tekrar ai olarak kayıt ettim. Açtığımda örnek olarak cdr deki gibi açıldı. Ancak ungrup yaparak layer modlarından soft light yaparak yaklaştım
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum bu ve bu gibi ai. dosyalarını ne yaptıysam corelde açamadım. Açılıyor fakat çalışmadaki bişeyler bozuluyor. Bir yolunu bilen varsa çok makbule geçer, teşekkürler...
Ben o dalgaları bişeye benzeticem ama Üstadım müdahale ederek emin ol daha iyisini yaparım corelde fakat benim sorum gayet net sorunsuz açmanın bir yolu yok mu? Benden önce ai. de çalışılmış birsürü dosya var hepsine böyle uğraşmak işime gelmiyor açıkçası.
Üstadım kırıcı bir söz etmişsem affola. Bilmediklerimi ayaklarımın altına koysam, başım göğe ererdi demiş bir alim. Ne kadar bilirseniz bilin illaki bilmediğiniz birsürü şey oluyor. Siz elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ederim. Ayriyetten özür dilerim. Demek ki ya böyle birşey mümkün değil ya da kimse bilmiyor. Saygılar...
Üstadım kırıcı bir söz etmişsem affola. Bilmediklerimi ayaklarımın altına koysam, başım göğe ererdi demiş bir alim. Ne kadar bilirseniz bilin illaki bilmediğiniz birsürü şey oluyor. Siz elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ederim. Ayriyetten özür dilerim. Demek ki ya böyle birşey mümkün değil ya da kimse bilmiyor. Saygılar...
Mevlana Hazretleri söylemiş. Bizden yana bi hak varsa helal olsun. Sizde helal ediniz. Rakip firmalar olduğu için sorunsuz açılması zaten düşünülemez.Hatta Corel'i ai formatını sürükle bırakla açtığı için tebrik etmek lazım. Başarılar dilerim.
Mevlana Hazretleri söylemiş. Bizden yana bi hak varsa helal olsun. Sizde helal ediniz. Rakip firmalar olduğu için sorunsuz açılması zaten düşünülemez.Hatta Corel'i ai formatını sürükle bırakla açtığı için tebrik etmek lazım. Başarılar dilerim.