Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu efekti nasıl veririm ?

sedat_60

🌱Yeni Üye🌱
image.php

arkadaşlar 2 aydır uğraşıyorum hiç bilen birisini bulamadım tam vazgeçecekken sizleri buldum ve birde size sormak istedim lütfen yardım edin ..​

Benzer konular

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu efekten ziyade vektörel bir çizim gibi duruyor arkadaşım..

sedat_60

🌱Yeni Üye🌱
tam olarak bilmiyorum vectörel çizim de olabilir nasıl yapabilirim ?

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
plastik warp olabilir mi arkadaşlar? yada resmi illustratore atılmış orada trace yapılmış da olabilir. sadece tahmin:)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
smart blur ile bu şekli verebilirsin tabi ben çok fazla uğraşmadım ışık ve renk dengeleriyle de oynarayarak çok daha uygun hale getirebilirsinn

42567128.jpg

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
Filter _Artistic_film grain dede buna benzer efektler var.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
illustrator çalışması gibi görünüyor :) photoshopdan ziyade illustrator de yapman daha iyi olur

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Filter _Artistic_film grain dede buna benzer efektler var.
evet ben de ilk oralara gidip baktım ama tam bu güzel kıvamı vermedi hiçbiri... çizimdeki kaliteden dolayı vektörel dedim ben..live trace verse bu kadar net çizgiler çıkar mı bilmiyorum..level ile oynadığı 3 4 tane aynı fotoya live trace verirse ve farklı renklendirirse olabilir..

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet ben de ilk oralara gidip baktım ama tam bu güzel kıvamı vermedi hiçbiri... çizimdeki kaliteden dolayı vektörel dedim ben..live trace verse bu kadar net çizgiler çıkar mı bilmiyorum..level ile oynadığı 3 4 tane aynı fotoya live trace verirse ve farklı renklendirirse olabilir..

Haklısınız , fotonun kaliteside önemli tabi

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok bu resim bariz bir şekilde vektörel. ps da efekt ile bu kadar kusursuz olmasını beklemiyorum. art-izz in tekniği de güzel ama bence tam olarak bu değil sonuç.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok bu resim bariz bir şekilde vektörel. ps da efekt ile bu kadar kusursuz olmasını beklemiyorum. art-izz in tekniği de güzel ama bence tam olarak bu değil sonuç.

bence vektörel değil bir fotoğraf bu. şimdi daha yakın oldu ve tabiki bu fotoğrafa gore de değişebilir keşke bu örnekteki fotonun orijinalini de gorebilseydik daha yakın bir çalışma olabilirdi.

asdpci.jpg

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence vektörel değil bir fotoğraf bu. şimdi daha yakın oldu ve tabiki bu fotoğrafa gore de değişebilir keşke bu örnekteki fotonun orijinalini de gorebilseydik daha yakın bir çalışma olabilirdi.

asdpci.jpg

foto değişmiş, yeni koyulan senin de dediğin gibi efekt olabilir. ama önceki vektöreldi diye düşünmüştüm. yne de emin değilim elbette

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet görsel değişmiş..bu photoshop efekti...art-izz in gösterdiği doğru...