Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu folyolarla araç kaplama yapılırmı ?

szgnkcr

🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhaba aracımda güneş yanıkları var.Aracımla ugrasmak hosuma gidiyor bu güneş yanıkları yerine aracı kendim kaplasam nasıl olur sizce ? Asagıdaki folyolar hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

Oracal Folyo 641-312 Parlak Bordo
Oracal Folyo 641-070 Parlak Siyah 126cm x 5metre
Oracal Folyo 641-031 Parlak Kırmızı
Bu folyolar sizce arac kaplama icin uygunmu 2-3 sene dayansa temiz şekilde bana yeter.
Birde araç bordo gibi bi rengi var ruhsatta alev kırmızı diyo ben bordo yada kırmızı folyo ile kaplasam yine ruhsata işletmeme gerek varmı ??

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
oracalın 641 serisi ile aracınızı kaplayabilirsiniz. ancak en çok dediğiniz zaman kadar gider. zamanla güneşi yedikçe kurumalar ve dökülmeler olacaktır. ama tabi sizin söylediğiniz zamandan daha sonra bi süre için.

ruhsata işletme işiyle alakalı bu işi bilen birisinden destek alın derim. sonra trafikle başınız belaya girmesin. yolun ortasında folyoları sökmek zorunda kalabilirsiniz.

szgnkcr

🌱Yeni Üye🌱
oracalın 641 serisi ile aracınızı kaplayabilirsiniz. ancak en çok dediğiniz zaman kadar gider. zamanla güneşi yedikçe kurumalar ve dökülmeler olacaktır. ama tabi sizin söylediğiniz zamandan daha sonra bi süre için.

ruhsata işletme işiyle alakalı bu işi bilen birisinden destek alın derim. sonra trafikle başınız belaya girmesin. yolun ortasında folyoları sökmek zorunda kalabilirsiniz.

Cevap icin tesekkür ederim. Merak ettiğim birkaç şey var
bi aksesuarcı güneş yanığı varsa hic kaplatma folyo güneş yanığınıgösterir dedi !!! cok sacma geldi bana sizce dogrumudur?

Şimdi araç fiat tipo okadar kıvrımlı vs. bi arac değil bu 641 serisi cast folyo gibi esnekmidir yoksa kaplarken farklı bir sistem mi uygulanıyor. İnternette izlediğim videolarda cast folyo ile neredeyse futbol topu gibi yuvarlak zeminler kaplanıyo oracal 641 bu kabiliyete sahipmi ?

Son düzenleme:

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
641 serisi cast folyolar kadar olmasa da ısıtırsanız esnektir. Örneğin cast folyolar 1 metrede 40 cm kadar uzarken 641 serisi folyoları 10 - 15 cm yi geçmeyin derim. Yoksa hem renginde açılma olur hem de zamanla kısalabilir.

Bu arada güneş yanıkları konusunda çok bilgim yok.

akadir86

🌱Yeni Üye🌱
641 serisi plotter folyosu kaplamada sıkıntı yaşayabilirsiniz ( özellikle kıvrımlarda ) unifoll folyo daha esnektir oracala göre tavsiye ederim

vahit

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım araç kaplama folyoları var senin bu folyolarla kaplarsan folyo özelliğini kaybeder sündüre süner kopar ve patlar kopar

ruzzgaar

🌱Yeni Üye🌱
Akadir86 ya bede katılıyorum unifoll orakaldan daha esnek ve daha verimli ben çoğu kaplamamı unifoll tercih ediyorum.