bu ilk denemem
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 8 Ocak 2009 #2 Rüzgar ALPASLAN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sürekli aynı konuyu aynı görünmeyen hallerde açıyorsunuz. Forum kurallarını ve kullanımını acilen gözden geçirmenizde fayda var.
Rüzgar ALPASLAN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sürekli aynı konuyu aynı görünmeyen hallerde açıyorsunuz. Forum kurallarını ve kullanımını acilen gözden geçirmenizde fayda var.
Rüzgar ALPASLAN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 731 Tepkime puanı 14 8 Ocak 2009 #3 Biraz bekleyince acılıyo benim attığım calışmalar neden bilmiyorum
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 8 Ocak 2009 #4 Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin.
Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin.
Rüzgar ALPASLAN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 731 Tepkime puanı 14 8 Ocak 2009 #5 Anladım thanks
djmatrak 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ağu 2008 Mesajlar 271 Tepkime puanı 6 8 Ocak 2009 #6 Gökhan TEKİN' Alıntı: Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin. Genişletmek için tıkla ... gizli kahraman
Gökhan TEKİN' Alıntı: Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin. Genişletmek için tıkla ... gizli kahraman
eddA_ 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Eyl 2007 Mesajlar 57 Tepkime puanı 0 8 Ocak 2009 #7 Gökhan TEKİN' Alıntı: Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin. Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl: çalışma bence hoş..emegıne saglık
Gökhan TEKİN' Alıntı: Çünkü arkanızdan ben girip düzeltiyorum... Lütfen mesaj yazdığınız bölümde Yararlı Bağlantılar kısmından foruma resim yüklemek konusuna göz gezdirin. Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl: çalışma bence hoş..emegıne saglık
Rüzgar ALPASLAN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 731 Tepkime puanı 14 8 Ocak 2009 #8 teşekürler arkaşlar hepinize bu çalışmam hakkında neden kimse yorum yapmıyo üzüldüm valla