Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu İtmeyi Neresi Veriyor Bulamıyorum, Lütfen Yardım :(

aysberg55

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Selam;

Ekteki resimdede görüldüğü üzere, sayfanın orasında bir itme var, ancak itmeyi neyin verdiğini bir türlü bulamıyorum, text alanına denk geliyor ve bu şkilde itme veriyor. Üstteki kare alandandır dedim, attım denedim ama o itme yine çözülmedi. Ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.

[url=https://www.imageto.org/gorsel/JOCN0.jpg] [/URL]

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
TAB tuşu işini çözmüyormu?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlamadım? TAB Tuşu nasıl çözecek?

Yazınızı yazın, kesmek ve paragraf başı yapmak istediğinizin önüne mouse ile imleç haline getirin. Tab tuşuna isteğinize göre 1-2 defa basın. Aynı işlemi diğer blok haline getireceğiniz kısımlara uygulayın.

aysberg55

🌱Yeni Üye🌱
Yazınızı yazın, kesmek ve paragraf başı yapmak istediğinizin önüne mouse ile imleç haline getirin. Tab tuşuna isteğinize göre 1-2 defa basın. Aynı işlemi diğer blok haline getireceğiniz kısımlara uygulayın.

Maalesef faydası yok, gizli bir nesne varmış da itiyormuş gibi bir izlenim var, ancak herhangi bir nesne yok itme yapacak...

husrevzade

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlgili metin alanı üzerinde sağ tuş yapıp “Text frame options”dan “Ignore text wrap” kutucuğunu işaretleyip deneyin bir de.

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Type menüsünden show hidden characters gibi bir seçeneği aktif hale getirin orada tex ile ilgili bir tab boşluğu olup olmadığını kontrol edin.

Yada text kutusu içinde iken yukarıda sağda A ve q sekmeleri vardır q sekmesine geçin orada indent(girinti) verilmiş olabilir onu sıfır yapın...